aafk2 sil 33

UTLIGNINGEN:   En jublende Benjamin Skulstad Sunde jubler etter en praktscoring som sørget for poengdeling på Color Line mandag. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

-Dette skulle vi vunnet

Frode Fagermo klar i talen etter 3-3 kampen, men smilte etter nydelig opphenting.

SE KAMPEN I BILDER NEDERST I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal         byline pk                       11. juli. 2017

baronen pageann

Spjelkavika.no | AaFK2- SIL (1-1) 3-3:  Både AaFK2 og Spjelkavik trengte å vinne kampen. Og lenge så det ut til at AaFK2 skulle vinne.

facebookknapp

Ga bort mål

Første omgang vil ikke stå som en minnerik affære i historiebøkene til Spjelkavik.

Laget gir bort et mål etter kun åtte minutter. Magnus Støylen Rødset er uheldig og får feil retning på ballen og får den i eget mål. AaFK2 leder 1-0 på Color Line Stadion.

Snaue ti minutter etter får Vika frispark etter at Tero Mäntylä river Benjamin Skulstad Sunde overende. Finnen får gult kort og Vika frispark. Og Lars Austnes benytter anledningen perfekt og setter ballen i mål. 1-1, det første den tidligere langevågspilleren scorer for Spjelkavik.

(Saken fortsetter under bildet):

aafk2 sil 28

AUSTNES: S Lars Austnes kom fra Langevåg denne sesongen. På CLS satte han inn Vikas første mål, som også var hans første i Vikatrøya.

To kjappe

Men så kommer to kjappe fra hjemmelaget.

Først Mäntylä som header inn et mål etter frispark.

Deretter Sebastian Andreassen som utnytter et dårlig forsvar hos gjestene.

Da andre omgang starter har trenerduoen Aarøy/Fagermo tatt ut Trond Håkon Edøy og Stian Sunde.

Inn satte de henholdsvis Markus Kampenes og Marius Mykling Waagan.

Opphentingen

Og nå er det mer å skrive hjem om for Vikas del.

Markus Kampenes reduserer til 3-2 etter at laget passerte AaFK2-forsvaret uten videre strabaser.

Nok et bytte for Vika da Magnus Støylen Rødset blir byttet ut mot Martin Skulstad.

Nå kommer det flere sjanser fra begge lag, til dels kjempesjanser.

Men nå er det Vika som trekker det lengste strået og får utlignet.

Benjamin Skulstad Sunde kjemper om et frispark inn i feltet, og får headet inn en knallfin scoring.

AaFK2 får opp tempoet, men kun tidvis. En kjempesjanse for Sebastian Andreassen som header ballen i tverrliggeren, før den smeller i bakken like framfor Vika-keeper Tor Erik Larsen som får klarert.

-Vi var best

-Dette oppgjøret skulle vi vunnet. Vi var best, slår Frode Fagermo fast etter kampen.

-Vi får noen fryktelige beklagelige mål i mot i første omgang. Først er vi ute med en mann og kun ti spillere på banen da det første kommer. Så scorer de på et feildømt frispark. Resultatet etter første omgang er at vi ligger under 3-1, noe vi er veldig fornærma over.

-I andre omgang tar det seg opp, og vi viser karakter og kvalitet. Det gir oss to mål og en utligning til 3-3, men vi hadde fortjent å vinne denne kampen, er Fagermos klare beskjed.

Poengjakt

Etter 13 spilte kamper i 3.divisjon trengte Spjelkavik dette ene poenget. AaFK2 trengte alle tre for å kjempe seg nærmere nedrykksstreken der de nå ligger med 10 poeng, mot Vikas 15.

Spjelkavik ligger nærmere de over seg enn AaFK2 som har fem poeng opp til Spjelkavik.

Allerede kommende torsdag kan Spjelkavik nå opp til Os. Da kommer hordalendingene til Spjelkavik stadion, og avgir de alle tre poengene er de likestilt med Vika. Kampen er satt opp kl. 19.00.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)