herd sil16

1-0:   Herdspiller Ingolfur Örn Kristjansson satte kampens eneste mål i et svært jevnt nabooppgjør. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

-Surt å ikke få poeng

-Spesielt når vi styrer det meste, sier Frode Fagermo etter Herd-kampen.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal         byline pk                       14.oktober. 2017

baronen pageann

Spjelkavika.no | HERD-SIL (1-0) 1-0: I et til tider svært surt og regnfullt vær ble lokaloppgjøret mellom Herd og Spjelkavik en heller sur opplevelse for Vika.

facebookknapp

Reddet plassen

Med sine fem poeng fra nedrykksplassen er imidlertid Spjelkavik reddet for en ny sesong i nye 3.divisjon.

32 poeng, og tre mulige igjen fra årets sesong kan Frode Fagermo og Tor Hogne Aarøy planlegge neste sesong gjennom vinteren. Med Aafk2 hjemme neste helg kan det stå 35 poeng.

Spjelkavik gjestet Herdbana med offensivt spill fra start, og lå slett ikke noe tilbake for tabelltreer Herd.

Jevnt

Flere store sjanser til begge lag, men det var Herd som trakk det lengste strået like før pause.

Ingolfur Örn Kristjansson klarer liggende å finte ballen i mål bak keeper Tor Erik Larsen. Sistnevnte ble også tildelt gult kort av dommer Rohollah Ahmadzai etter situasjonen.

(Saken fortsetter under bildet):

herd sil19

MISFORNØYD:  Dommer Rohollah Ahmadzai (t.v) fikk nok en gang vikas trenerduo i harnisk.

-Skrekk og gru

Dommer Ahmadzai var også dommer under oppgjøret Vika hadde mot Førde sist helg. Da mente Frode Fagermo at dommeren dømte feil da han ga straffe til Førde.

Oppgjøret var ikke glemt, og noen dommeravgjørelser under kampen mot Herd ga trenerduoen til Vika dejavue.

-De er nesten slik at det er bevisst dømming i vår disfavør, så gale at jeg ikke gidder å ofre det mer enn å si skrekk og gru, sier Fagermo til spjelkavika.no.

-Surt

-Det er surt å ikke få poeng, for spesielt i 2. omgang er vi klart best. Vel brenner vi ei straffe, men vi er klart best og styrer det meste utpå her.

-Hva mener du om scoringen til Herd?

-Nja, for meg så det ut som offside, men det kan være en ball jeg ikke ser, den er litt for enkel, men det er jo slike ting som skjer.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)