sil cha20

FORTJENT SEIER:   Charlottenlunds keeper fikk nok å stå i med da Spjelkavik herrene vant 29-21. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Med dyktighet og flaks...

Spjelkavik avskriver ikke helt 2.divisjon enda.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN .

byline friwal                                18.februar 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Charlottenlund 2 (16-11) 29-21: Det er tett i toppen for 3.divisjon, og det er Spjelkavik og Sverresborg som kjemper for opprykk til 2.divisjon. Kun et av lagene rykker opp.

facebookknapp

For tøft

I helga møtte herrelaget til SIL både tabellener Sverresborg og treer Charlottenlund 2 hjemme i Borgundhallen.

Lørdagens kamp mot Sverresborg ble for tøff for gutta til SIL.

Kun et snaut minutt av kampen hadde Spjelkavik en ledelse, ti minutter ut i første omgang. Derfra styrte Sverresborg showet og hadde 4-9 til pause.

Kampen ble ikke av det mest målrike slaget, men det holdt godt for Sverresborg som vant 15-22.

Sterk føring

Søndag var det Charlottenlundt 2 som sto klar, men klarte ikke å holde følge lenger enn snaue seks minutter ut i første omgang. Da tok Vika sats og kunne gå til pause med 16-11.

Spjelkavik lå i snitt med rundt fem mål i føring, før de mot siste halvdel av 2.omgang tok sats og endte opp med seier 29-21.

-Vi og Sverresborg har begge to tap. De ligger foran på målforskjell. Går de på et tap eller et uavgjort er det håp, sier assistenttrener til Spjelkavik, Torbjørn Ness til spjelkavika.no.

-I går var det tøft?

-Ja, vi sleit framover. Bakover var vi bra, men fikk ikke satt sjansene våre mot Sverresborg. I dag fikk vi brukt flere spillere, og vi så at vi måtte ha mer tempo framover, det klarte vi mot Charlottenlund, som jo er et enklere lag å spille mot, sier han.

(Saken fortsetter under bildet):

sil cha15

FLEST MÅL:  Oliver Ness, (t.v) satte fem mål bak Charlottenlund-keeper Kristian Valstad

Ser et lite håp

Torbjørn Ness og resten av SIL klamrer seg til håpet, og halmstrået har ikke bøyd av helt enda, selv om det skal mye til for at alt skal klaffe.

Sverresborg har to kamper igjen, der den ene er Frøya. Et lag som ligger på åttendeplass foreløpig. Men de skal også møte Sverresborg, laget Vika vant mot i dag. En god dag for dem kan gjøre at SIL får valuta for håpet sitt.

-Sjansene er små, men vi må jo håpe. Går Sverresborg på et tap eller et uavgjort på sine to siste kamper så er mulighetene der.

Selv har vi fire kamper igjen. Vinner begge lag sine kamper er det Sverresborg som går videre på målforskjell, sier Ness.

HER FINNER DU TABELLEN TIL SIL-HERRER I 3.DIVISJON

Spjelkavik skal møte Ørsta borte, Orkanger IF hjemme, Midsund borte, og til slutt tabelljumbo Langevåg borte.

-Husk at det er første året vi spiller i 3.divisjonen, og mange av spillerne våre er helt ny på seniornivå, så vi har litt å lære enda.

-Besøket er i alle fall bra i hallen når dere spiller?

-Lørdag var hallen stapp full, og det er ikke dårlig i dag heller. Det viser at håndballen er attraktivt, og at folk ønsker å se herrehåndball på dette nivået. Og det er jo kun vi her i området som spiller der, sier Torbjørn Ness.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)