vik har03

TO MÅL:   Eirik Nesset Hjelvik, Roald Andreas Runde og Jens Austnes satte to mål hver mot Hareid. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

-Det sitter stadig bedre

Frode Fagermo skal finpusse detaljene i Barcelona etter første kvalik i NM.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN

silfotbanner

byline friwal                                17.mars 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Hareid (3-0) 9-1: Fotballen ruller igjen, og etter sesongens første kamp for Spjelkavik ble det målorgie.

facebookknapp

Seks målscorere

Flere spillere meldte seg på scoringslista da Vika møtte Hareid til første kvalikkamp, hele seks spillere for å være nøyaktig.

I første omgang var det Elias Stenseth Dahlberg som satte Vikas første mål, etter seks minutter. To minutter senere var det Lars Jensen Austnes sin tur å runde ut Hareid sin keeper. Austnes la også inn 7-1 målet til Vika i andre omgang.

Fint vær, og helt greit oppmøte da kamppremieren sto på kunstgresset til Spjelkavik. Kaldt var det, men lagets spill varmet publikum. Det tyder bra for en sesong der Vika skal møte mange nye lag i Norsk Tippingligaen, 3. divisjon avdeling 1.

3-0 var resultatet til pause, men det var først i andre omgang det virkelig tok løs på kunstgresset.

Målkalas

Eirik Nesset Hjelvik og Roald Andreas Runde var i tillegg til Jensen Austnes ansvarlig for to mål hver under oppgjøret.

I tillegg sørget marius Finstad Austnes og Vegar Skulstad for hver sitt mål.Vegar med kampens siste mål.

-Første kamp med alvor var helt greit sett fra vårt ståsted. for med cup handler det jo om å gå videre, og det gjorde vi med god margin, sier trener Frode Fagermo til spjelkavika.no etter kampen.

-Du er fornøyd?

-Jo, det var en varierende kamp for oss der ute, men tidvis veldig bra.

-Hvordan ser du for deg sesongen nå?

-Vi har jobbet mye med samhandling. Når vi slik som nå får veldig mye ball så får vi øvd mye. Ikke alt sitter, men vi ser at stadig mer sitter bra i siste tredelen. Vi kunne fort scoret flere mål, positive tegn til offensiv samhandling og robuste bakover, er vel det jeg kan trekke fram

(Saken fortsetter under bildet):

vik har21

GLADE GUTTER:  Trenerduo Frode Fagermo og Tor Hogne Aarøy smilte varmt i kulda. Nå tar de laget med til Barcelona på treningsopphold. Der skal alt finpusses.

Til Barcelona

-Dere møtte et ungt Hareid?

-Ja Hareid har miste det meste av elleveren de hadde i fjor. Så de får litt juling fysisk.

-Tirsdag drar dere til Barcelona og treningsleir. Hva vil dere jobbe med der?

-Der vil vi få god tid til å jobbe med detaljer, og da er det samhandling offensift, og deffensiv struktur. Der har vi god tid under fine forhold å jobbe med detaljer og finpusse det vi har jobbet med fram til nå, sier Frode Fagermo.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)