silopp front

ENKELT:   Vika-keeper Oskar Flatlandsmo bommer på en boksing, og Oppsals Stian Trollebø Jørgensen går over ende. Men det hindrer ham ikke i å få til en svak heading, nok til at ballen triller i mål . Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

-Det er jo helt utilgivelig

Fagermo gremmer seg over store feil i slutten av kampen.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN .

silfotbanner

byline friwal         byline pk                       28.april 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Oppsal (2-0) 2-3: Oppsal kom med favorittstempelet til Spjelkavik stadion lørdag. Men det brydde ikke Vika seg om.

facebookknapp

Flotte vikamål

For det var Vika som satte seg i respekt fra start, etter et snaut kvarters søken etter kampidentitet.

Likevel ble det et snålt tap i en kamp der Spjelkavik egentlig kunne surfe inn etter å ha holdt ledelsen i 70 minutter.

Allerede et kvarter ut i kampen får Andreas Olsen klistret ballen i nota med en vakker suser bak Oppsal-keeper Clement Buhake.

Åtte minutter senere får Roald Runde ballen inn fra Vegar Skulstad og det står 2-0 i regnværet på Spjelkavik stadion.

Oppsal var ikke i nærheten av noe som kunne bære frukter før helt mot slutten av første omgang.

Mer av Oppsal

I andre omgang har Oppsal mer ball. De er mer truende, men Spjelkavik avverger og forstyrrer gjestenes opplegg så pass at det skapes lite fra Oppsal.

Men når klokka passerer 70 minutter reduserer gjestene ved Jørgen Solvang Nilsen som Vika-keeper Oskar Flatlandsmo ser ut til å ta. Men ballen triller mellom føttene hans og i mål.

Utligningen kom på 84 minutter og er et resultat av det vi mener er en feildømt corner. Men dommeren er sjefen, og Oppsals Kristian Bjørseth får finta ballen bak Oskar Flatlandsmo.

Poengene forsvant

Det ble ikke dagen til vikas sisteskanse denne dagen. For på overtid blir det badulje i feltet mellom Vikas Flatlandsmo, Andreas Olsen og Oppsals Stian Trollebø Jørgensen etter en bom på boksing fra Flatlandsmo.

Stian Trollebø Jørgensen går over ende, men gir seg ikke, og får headet ballen så å si liggende mot mål.

Ballen går forbi Vikas keeper og triller i gangfart i mål. Tre poeng ble med Oppsal på flyet tilbake til Oslo.

(Saken fortsetter under bildet):

silopp 004

KAMPENS VIKASPILLER:  Elias Stenseth Dahlberg ble kåret til "Kampens Vikaspiller"

-Utilgivelige feil

-Nei, det er jo selvfølgelig utilgivelig, å lede med to til pause og tape 2-3 det er, nei uff, sier trener Frode Fagermo til spjelkavika.no etter kampen.

-Dere leder til langt ut mot slutten av kampen, men får tre mot. Hvordan vil du beskrive de måla?

-Tre unødvendige mål. Lettkjøpt. Og kommer som en konsekvens av egen feil. Bittert når resultatet blir slik av egne feil.

-Fryktet dere Oppsal for mye etter hvert, eller var det Vika som ble for slitne ut i 2.omgang?

-Ingen av delene. Når vi leder med 2 mål så trenger du ikke risikere så mye for å få et tredje mål. Så vi lå veldig kompakt. Vi ledet 2-0 når det hadde gått 70 minutt og vi hadde full kontroll.

-Det var ikke noe poeng for oss å risikere noe som helst. Vi hadde kontroll og lå helt greit, og så blir de invitert inn i kampen på en kjempefeil vi gjør, og da blir vi selvfølgelig litt nervøs og slikt.

-Det hadde heller ikke noe med at vi var slitne eller ei å gjøre, sier Fagermo.

-Vi lå egentlig slik vi hadde lyst å ligge. At de har mye ball må de bare ha, det er ikke farlig at motstanderen har ball, men da må vi unngå å gjøre feil. Og når vi da gjør store feil så ender vi opp med å tape en kamp vi leder komfortabel til pause, sier han.

Oppsal på topp

Oppsal troner nå på toppen av tabellen til Norsk Tipping ligaen avdeling 1 med ni poeng etter tre kamper.

Spjelkavik ligger med sine fire poeng på en 6. plass, foran KFUM2, som Spjelkavik skal ta imot hjemme 13.mai.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)