silhodd page2

SENKET HØDD2:   Benjamin Skulstad Sunde (t.v) sørget for tre poeng borte mot Hødd2. Sondre Skulstad  kom med vikas første sjanse i kampen som måtte spilles på overtid før scoringen kom. Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Spjelkavik slo Hødd2 nok en gang

Benjamin Skulstad Sunde scoret på overtid

silfotbanner

byline friwal   16.august.2016

naf 480page
Spjelkavika.no | Hødd1 - SIL (0-0) 0-1: Benjamin Skulstad Sunde er et navn de fleste på Høddvoll trolig har lært seg.

På overtid
25 april satte han to mål bak Hødd2-keeperen da Spjelkavik hadde laget som gjester
facebookknapp

Denne mandagen ble ikke like målrik, men for Spjelkavik gjorde det seg godt med en seier på overtid, for klokka sto på 94 minutter da ”Benny” Skulstad Sunde satte ballen i mål via en motstander, et mål trenerbenken satte pris på.

-Gikk bananas
-Jeg og min kollega Totta Langfor (Tor Hogne Aarøy journ.anm) og alle andre på benken bananas og fullstendig kokkelimonke, forklarer trener Frode Fagermo etter kampen.

-Det er så ubeskrivelig deilig å få til sånne seine scoringer og en ultimat seier ut av det, sier han.
For det er en ellers jevn kamp, spesielt i første omgang.
Spjelkavik har kontroll på mye av kampen mot et ungt Hødd2.

Sjanser
Først godt over halvtimen får Spjelkavik en skikkelig sjanse da Markus Kampenes går i møte med Hødd-keeperen, som avklarer.

Også Hødd2 får et par sjanser på å sette ballen i mål, men i pausegarderoben er det altså null mål å diskutere.

Et snaut kvarter ut i andre omgang pådrar Hødd2 seg både et gult og en straffe mot seg.

silhodd front

Uheldig straffe
Spjelkaviks Knut-Idar Dalhus er uheldig og skyter ballen rett på keeper, som gir mulighet til retur, men heller ikke det blir suksess.
Andre omgang tilhører Spjelkavik, men uten å få uttelling verken i banespill eller nevnte straffesituasjon.

-Vi setter premissene for hvordan omgangen ser ut, og det glipper sjeldent i det velsmurte defensive maskineriet, men midtveis i omgangen lever vi farlig, sier Fagermo og sikter til Sondre Beite på Hødd2, som får fritt løp over halve banen og ender opp alene med vikakeeper Odd Einar Hatløy. Hatløy skuffet ikke, og skuldrene kunne senkes på benken.

Opp mot full tid får Roald Andreas Runde en kjempesjanse, men igjen er det keeperen som redder Hødd2.

På 2.plass
Fire minutt på overtid avgjøres altså kampen når Benny Sunde setter ballen i mål via en motspiller.
Spjelkavik dro hjem med 3 viktige poeng etter 16 kamper.

Vika er nå nummer to på tavbellen med sine 33 poeng.