sil sil 18

REDDENDE DUO:   Spjelkavik sin keeperduo bestående av Anne-Marthe Valaas (bildet) og Cecilie Aurstad holdt en høy redningsprosent i kampen mot Sykkylven/Stranda. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Sif Kalvø: -Piece of cake

En dyktig keeperduo og målbevisste angrepsspillere ga solid seier til Spjelkavik.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

byline pk                       23. oktober. 2016

naf 480page

Spjelkavika.no | SIL- Sykkylven/Stranda (15-10) 32-15:  Spjelkavik sitt damelag møtte søndag Sykkylven/Stranda til kamp i Borgundhallen i oppgjøret i 4.divisjon kvinner.

facebookknapp

Presset på

Helt fra start var Spjelkavik kanonsterke og presset på.

På scoringstoppen lå Monica Skåravik suverent på topp med sine 11 mål, etterfulgt av Sofie Sandvik med seks mål. Og sammen med to suverene keepere med høy redningsprosent ble kampen alt annet enn jevn.

SE BILDESERIEN FRA KAMPEN NEDERST I SAKEN

Allerede etter første omgang var tendensen klar med 15-10 i Vikas favør, men forskjellene skulle øke mer i andre omgang.

Spjelkavik fortsatte presset, og økte det rimelig formidabelt utover i 2.omgang. Motstander Sykkylven/Stranda fikk bare satt fem mål i omgangen, Spjelkavik mer en doblet og satte 17 mål.

Fem mål kom som straffe fra sjumeteren. Sykkylven/Stranda satte tre mål etter straffe.

(Saken fortsetter under bildet):

sil sil 06

FORNØYD:  Spjelkaviktrener Sif Kalvø var svært godt fornøyd med lagets prestasjoner.

Piece of cake

-Dette ble Piece og cake, fastslo Spjelkavik sin hovedtrener Sif Kalvø etter kampen.

-Vi var veldig overlegne hele kampen, men vi har en tendens til å bli litt for utålmodige og score to mål i hvert angrep, og da blir det litt kaotisk til tider. Men vi har full kontroll hele veien, sier en totalt sett meget fornøyd trener til spjelkavika.no.

-Hva synes du om prestasjonen keeperne viser i kampen?

-Den ene var litt uheldig i begynnelsen, men spilte seg stort opp igjen i andre. Men vi har et radarpar av noen keepere, og de hjelper hverandre opp om noen skulle henge litt etter, sier Sif Kalvø.

Entusiasme

Håndballentusiasmen i Spjelkavika lever godt, for mange hadde tatt turen til Borgundhallen da både damelaget og flere aldersbestemte lag spilte sine kamper ut over søndagen.

SIL har en stor håndballgruppe som spiller kamper hyppig, og både jentene og guttene i de aldersbestemte lagene hevder seg godt.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)