silj18 27

HANG MED:   Spjelkavik J18 hang med, men ble et nummer for små da de møtte et stridslystent Stjørdal HK i Borgundhallen. Ingrid Jamtli Rye (bildet) satte seks mål i nota til Stjørdal, men det holdt ikke å hente inn den tidlige ledelsen motstanderne laget seg. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Stjørdal ble for tøff for SIL-J18

I helgene er det et yrende håndballmiljø som boltrer seg i Borgundhallen. Vi fulgte SIL-J18 og møtet med Stjørdal HK.

byline pk                       7.november. 2016

naf 480page

Spjelkavika.no | SIL-J18 - Stjørdal HK (8-11) 15-19:  Det er for tiden stor håndballglede i Borgundhallen i Fremmerholen med mange kamper gjennom helgene, og det til tross for at ikke alle kampene går i Spjelkavik IL sin favør.

facebookknapp

Kontringer

Vi var der da Spjelkavik IL Jente 18 møtte sine jevnaldrende rivaler fra Stjørdal HK.

Det var lørdag trønderlaget kom på besøk, og gode kontringer og et hardt press satte Spjelkavik sine jenter ut av spill tidlig i kampen.

Vikajentene havnet bakpå de første minuttene, viktige mål kom for Stjørdal, noe som skulle vise seg å være i for tøffeste laget for hardtjobbende SIL-jenter å hente inn.

SE KAMPEN I BILDER NEDERST

Holdt avstand

For trønderne hadde kontroll gjennom hele kampen selv om Spjelkavik fulgte hakk i hæl og var nede i en tomålsforskjell en periode i kampen.

Stjørdal utnyttet rått en hver anledning til kontringer, og nettopp i den øvelsen overgikk de sine motstandere i hjemmelaget.

Stjørdal HK kom med kontring på kontring hver gang Spjelkavik ble for upresise.

Til pause var ikke resultatet 8-11 avskrekkende for SIL-jentene, og andre omgang startet jevnt, noe den var lenge i omgangen uten at Spjelkavik kom til ledelse i kampen.

De siste ti minuttene forseglet Stjørdal oppgjøret med noen raske mål etter unødvendige feil fra Spjelkavik. Stjørdal vant 15.19, selv om de scoret tre mål mindre i andre omgang enn første.

Spjelkavik sine spillere sto på fra første minutt, men Stjørdal ble for sterke.

For Spjelkavik var det Ingrid Jamtli Rye (6 mål) og Kaisa Aakernes Nielsen (5 mål) som fikk de fleste målkjenningene.

Stjørdals målvakt var av det ”seige” slaget og reddet tre straffer på rad fra Spjelkavik.

Da satte trener Igor Terzic inn ”kanonen” Nora Hjellen Lorgen som fikk hyll på byllen med sine to mål fra sjumetermerket.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)