ERNA SOLBERG: Statsminister Erna Solberg og statsråd Nikllai Astrup deltar på The North West sin heldigitale konferanse 30.september. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Heldigitalt

Pandemien begrenser The North West kraftig. Derfor blir det heldigital konferanse i år.

 


byline friwal

14.september 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: Statsminister Erna Solberg blir en av en rekke innledere og foredragsholdere når The North West inviterer til heldigital konferanse 30.september.

Virtuell
Det er den pågående pandemien som gjør at The North West nå går digital på en skreddersydd plattform der konferanse, virtuell messe og muligheter for nettvergsbygging og videomøter er til stede, skriver de i en pressemelding.
 
Allerede nå er registreringen åpen, og deltagerne kan begynne å bruke platformen.
 
For alle
Alle som vil skal kunne delta på konferansen, og det kostnadsfritt.
(Saken fortsetter under bildet):

INVITERER: Daglig leder i The North West, Gjermund Langslet inviterer til digital konferanse.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Det hele går på engelsk og har nedslagsfelt lokalt, nasjonalt og internasjonalt gjennom Det Norske bærekraftsnettverket, og vår samarbeidspartner i FN-programmet for smarte og bærekraftige byer, skriver leder for The North West, Gjermund Langslet.

 
Han er en av de deltagerne vil få møte på konferansen, og med seg har han et stort knippe mennesker med svært variert kompetanse.
I spissen står statsminister Erna Solberg, kommunal og moderniseringsminister Nikolai Astrup og konsernsjef i Kongsberg-gruppen Geir Håøy.