silull 17

FORTJENT SEIER:   Stian Sunde og Andreas Olsen ble matchvinnere mot Ullern lørdag. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no\

Vant fortjent

Spjelkavik tok en viktig seier mot oslolaget Ullern lørdag, etter en kjedelig første omgang.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal                                8.september 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Ullern (0-0) 3-0: At Spjelkavik skulle vinne med tre mål mot Ullern sto ikke i noen glasskuler etter første omgang.

facebookknapp

Kjedelig 1.omgang

Seieren til Ullern på 5-2 i mai gjorde heller ikke Spjelkavik til noen favoritter. Men laget trengte seieren, og gutta i rødt samlet seg gang på gang etter som det bølget fram og tilbake.

Begge lag kom til sjanser i første omgang, og lengst kom kanskje Ullern like før pause, men vikakeeper Oskar Moltubakk Flatlandsmo sto i veien for skuddet.

Fem minutt ut i andre omgang hadde publikum gjespet ferdig, etter en noe kjedelig første omgang.

Selvmål

Spjelkavik går opp i ledelsen etter brudulje framfor Johan Halvorsen Mork, keeper til Ullern. Og det som virket som saktefilm av en ball som trillet, gjorde at vika tok ledelsen 1-0.

-Var det selvmål?

-Tja, usikker, men sannsynligvis, svarte trener Tor Hogne Aarøy til spjelkavika.no etter kampen.

Og trolig har han rett, men sikker er vi slett ikke. Ingen har i alle fall ropt ut og krevd kreditering av scoringen. Så vi lar den ligge.

Vika presset

Uansett ble det en vitaminsprøyte for Vika, men kampen har en tendens til å bølge litt enda, selv om Spjelkavik på mange måter festet grepet og presset stadig mer.

(Saken fortsetter under bildet):

silull 24

BRASSE:  Benjamin Sunde lyktes nesten med brassespark mot målet til Ullern.

Ny scoring kunne raskt kommet da Benjamin Sunde gjorde et ærlig forsøk på brassespark, men ballen går ut på siden.

Men bare et par minutter senere sitter 2-0. Andreas Olsen tar mot et hjørnespark og header ballen rett i mål.

3-0 kommer i det ordinær tid er brukt opp, og det er Stian Sunde som spiller seg flott gjennom forsvaret til gjestene. Fortjente mål og fortjent seier til Spjelkavik.

Henger med

Det så lenge ut til at Spjelkavik ville gå forbi Rilindja på tabellen ettersom Hødd2 lange lå med en 1-0 ledelse mot laget. Men sluttresultatet ble 1-2 på Høddvoll.

Herd klarte ikke hamle opp med Oppsal og havner dermed under Spjelkavik med 22.poeng. Spjelkavik har 24, men en kamp mer enn Herd.

Rilindja er for øvrig neste gjest hos Spjelkavik hjemme, den 22.september klokken 15.00.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)