spjher08

4-0   Anders Myking Waagan, Benjamin Skulstad Sunde, Lars Austnes og nykommer og innbytter Øyvind Heia sørget for 4-0 over Lokomotiv Oslo. Arkivfoto: Fridgeir Walderhaug

Fikk grei luke ned

Spjelkavik fikk litt avstand fra nedrykksstreken lørdag.

silfotbanner

byline friwal                                15.septemberi 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | Lokomotiv Oslo - SIL (0-1) 0-1: Spjelkavik møtte i dag oslolaget Lokomotiv Oslo. Det ga ei luke til bunnen med seks kamper igjen.

facebookknapp

Vika presset

Et pågående og aggressivt vikalag møtte Lokomotiv Oslo på kunstgresset på Marienlyst.

Hjemmelaget viste takter først i kampen, men Spjelkavik presset på opp på motstandernes halvdel.

Det betalte seg etter 20 minutt da Stian Sunde legger opp til en flott scoring signert Anders Myking Waagan.

Spjelkavik kommer til flere sjanser i 1.omgang, men det blir med dette ene målet før pause.

(Saken fortsetter under bildet):

sil dro 18

BENJAMIN:  Benjamin Skulstad Sunde headet inn 2-0 målet til Vika mot Lokomotiv Oslo. Her i aksjon mot Drøbak Frogn hjemme for tre uker siden.
Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no

Økte raskt

Snaue ti minutter ut i andre omgang øker Vika ledelsen med et nydelig mål fra hodet til Benjamin Skulstad Sunde. 2-0.

Fem minutt senere er det Lars Austnes sin tur. Lars setter ballen kontant i nota.

18.minutt senere kommer kampens siste scoring. Innbytter Øyvind Heia bruker kun et minutt til å bli varm i trøya før han setter ballen i mål. Spjelkavik vinner 4-0 over Lokomotiv Oslo.

Overkommelig program

Spjelkavik har seks kamper igjen av årets seriespill, og med seieren med 27 poeng, sju poeng over KFUM2 som ligger på øverste nedrykksplass så langt.

Kampprogrammet resten av sesongen bør se overkommelig ut for et vikalag som, om en ser bort fra bommen mot nettopp KFUM2 2.september (tap 4-2), viser formtakter.

Lørdag møter Spjelkavik Rilindja hjemme, et lag Vika tapte 1-0 mot i vår.

Deretter står Follo for tur, et lag Vika slo 4-0 da de gjestet Spjelkavik, men som ligger over Vika på tabellen med to poeng.

Møter bunn og topp

Når det gjelder Follo må vi ta med at laget har spilt de fire siste kampene uavgjort og kun vunnet en av de ni siste kampene, mot Ullern 11.august.

Deretter møter Vika Ready hjemme, et lag som slo Vika 3-1 i vår, men som ligger på nedrykksplass nå.

15.oktober reiser Spjelkavik til Ulsteinvik for å spille mot Hødd2, et lag som er godt plantet i bunn av tabellen med sine 9 poeng.

Møtet med Molde2 hjemme 20. oktober og blir kanskje den tøffeste motstanderen Vika står igjen med. Molde2 ligger på andreplass med solide 43 poeng.

Sesongens siste oppgjør 27.oktober blir nabooppgjør mot Herd borte.

Alt i alt skulle resten av sesongen kunne gi flere viktige poeng for Spjelkavik.