HEDRET: SIL fotball sin leder, Tarjej Rødset delte ut blomster, julemarsipan og signert bilde til Frode Fagermo før kampstart. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

silfotbanner

byline friwal

27.oktober 2019

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Aafk2 (0-0) 1-0: I 2014 kom Frode Fagermo inn som en frisk vind på trenerbenken til Vika. Lørdag ble han takket av for innsatsen.

Akction i ramme

Det var leder i fotballgruppa til SIL, Tarjej Rødset som før avspark hedret Frode Fagermo på vegne av klubben.

Blomster, julemarsipan og et bilde sammensatt av actionbilder tatt av Spjelkavika.no gjennom den seks år lange trenergjerningen i Vika ble overrakt like før avspark.

Spilleren signerte bildet før kampen og overrekkelsen. Framfor innbytterbenken hadde lagledelsen skrevet FF i gresset framfor Frode Fagermo sin plass. (Se bildeserien nederst).

Kniving

Kampen mot Aafk2 betydde kanskje ikke så mye for Spjelkavik. Plassen i 3.divisjon var sikret midt på tabellen, og til slutt endte en på 4.plassen slik en håpet, en plass laget ble spådd på før seriestart, og som har vært en grei uttalt plassering fra klubben selv.

Men, i på den andre benken satt Tor Hogne Årøy, Frode Fagermos mangeårige lagkamerat i Aafk og tidligere trenermakker i Spjelkavik.

Han var det greit å kunne slå på hjemmebane og på Frode sin avskjedskamp.

(Saken fortsetter under bildet):

SCORTE: Tobias Aarseth Heggem (i rødt til venstre) satte kampens eneste mål, og sørget dermed for en seier i sesongens siste kamp.

1-0

Og nettopp det skjedde, men ikke før første omgang var unnagjort. Og knapt det.

For i første spilleminutt etter pause fikk Tobias Aarseth Heggem ballen i feltet og fikk satt ballen bak Aafk2 sin keeper Enock Mawete Mwimba fra en noe skrå vinkel.

Første omgang var en ”bli kjent dans” til det litt kjedelige i perioder. Det var Aafk2 som i store perioder hadde føringen.

Men i andre omgang sikret Vika inn seieren til tross for flere sjanser, også fra Aafk2.

4.plass

42 poeng, to mer enn i fjor, sikret fjerdeplassen for Frode og gutta.

Før kampen sa Frode Fagermo at en seier mot Aafk2 ville bety at laget hadde resultatmessig framgang. Og slik ble det.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)