FINN FRAM NISSEKOSTYMET:   Se videoen om Nisseløpet. Du, dine kolleger eller familie inviteres til årets kuleste løp. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


-Først og fremst julemoro

Spjelkavika.no arrangerer Nisseløp til inntekt for Spjelkavik Skolekorps 3.desember.

 

SE VIDEO OVER.

 


byline pk                       29.oktober 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NISSELØP: Dette må du få med deg. For i tillegg til den tradisjonelle Juleparaden med tenning av Juletreet på toppen av fjellet, vil det i år bli Nisseløp. Årets kuleste løp rundt Lillevannet.

 

facebookknapp

 

Først og femst moro

-Det skal først og fremst være moro, og er ikke et maraton eller minimaraton, sier Siri Hatlen Gjerde og Anja Aamås som leder ”Team spjelkavika.no” under Nisseløpet.

For det er Nettavisen spjelkavika.no med samarbeidspartnerne TV-Smia og SIPE-Transport som arrangerer Nisseløpet til inntekt for Spjelkavik Skolekorps.

De to Nisseløp-lederne lover både oppvarming med ”Støveldans” og noen poster på løypa rundt Lillevannet.


(Saken fortsetter under bildet):

 

nissepage

ER DU KLAR?:  "Team spjelkavika.no" arrangerer Nisseløp for skolekorpset. Løpslederne Siri Hatlen Gjerde (t.v) og Anja Aamås er klar for moro. -Du kan løpe, gå eller rulle. Det viktigste er at det er moro, sier de to, og bed familier og ikke minst bedrifter delta for å støtte Spjelkavik Skolekorps.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


-Det er først og fremst for å skape aktivitet, moro og ikke minst inntekt til skolekorpset som stiller og spiller 1.mai, 17.mai, på fotballkamper, på konserter og en rekke andreaktiviteter og arrangementer. Dette gjør de uten vederlag, kun for å sette farge og stemning på dager som 17.mai. Nå trenger korpset støtte, og det kan vi alle være med på. For de og de andre korpsa i byen gjør en fantastisk jobb, sier Anja.

 

-De gjør en flott jobb

Redaktør i spjelkavika.no, Fridgeir Walderhaug er stolt av ”Team spjelkavika.no”, som de kaller seg internt.

-Ja, dette får de til. Det er en driftig gjeng, så dette blir moro både for de som stiller i bedriftsklassen og de som deltar i familieklassen.

 

-Hvorfor gjør spjelkavika.no dette?

-To ting. Vi er ei avis som lages på frivillig basis, da er det naturlig for oss å ha som formål å skape aktivitet i nærmiljøet vårt. Det andre er å støtte skolekorpset som sammen med idrettslaget gjør en fantastisk jobb med barn og unge.

-Vi dekker mye av begge deler, og vi ser at foreldre i korpset gjør en flott jobb både til 17.mai og Juleparaden. Så når Nisseløpet kom opp ville vi være med for å avlaste dem på en ellers travel dag der de skal arrangere Juleparaden.

-Vi håper derfor at både næringslivet i området, og store og små deler vårt ønske om å gi skolekorpset en liten drahjelp. Og så er det jo slik at korpsmedlemmene skal være med på Nisseløpet, så de får en lang dag, sier han.

 

Juleparade og Nisseløp

Nisseløpet skal ha sin start Spjelkavik IL sitt fotballanlegg, rett over Leikeland i Vasstranda. (NB OPPDATERT START / MÅL)

Dette skjer klokken 13.00 på 1.søndag i advent, altså 3. desember. Selve Juleparaden og tenningen av Julegrana skjer på ettermiddagen, og der vil det bli en flott premiering av vinnerne i de to klassene. Samtlige deltagere løper eller går iført nissekostyme. (Sak om Juleparaden 2017 kommer på spjelkavika.no).

 

Slik er du med, og slik fungerer Nisseløpet:

BEDRIFTSKLASSEN: Ta med deg kollegene og meld dere på til et sosialt og koselig Nisseløp. Startkontingenten er på (minimum) kr. 200.- og betales inn på Vips til 99212 eller konto nr. 3900.34.41729. og merk betalingen med firmanavn og antall deltagere. Begge kontoene tilhører Spjelkavik Skolekorps.

Alle firmaene vil listes opp og bli profilert både i spjelkavika.no og på sosiale medier, og en er fri til å profilere seg med logoer og eventuelle ”give aways” under selve Nisseløpet.

Jo tidligere en melder seg på, jo lenger blir en profilert.

PREMIE: Vinneren av bedriftsklassen får et flott vandreskjold i eie til neste år, samt en opptreden/konsert av Spjelkavik Skolekorps som møter opp og spiller for vinneren. (Ikke i skoleferiene).

 

FAMILIEKLASSEN: Nisseløpet er for alle, uansett alder eller førlighet. Du kan løpe, gå eller trille. Det viktige er at du og dine har det moro.

Deltagerkontingenten er kr.50.- for voksne og kr. 20.- for barn.

Her blir vinneren trukket ut fra startnummer på de som deltar.

Vips til 99212 eller konto nr. 3900.34.41729. Husk å føre på familienavn og antall deltagere.

PREMIE: En overraskelse som helt sikkert faller i smak. Trekkes og deles ut på Juleparaden senere på dagen.  I tillegg blir det poster langs løypa som også har flotte premier fra blant annet Best Western Baronen Hotell og Hageland Viddals Gartneri.

 

-Dette blir moro

-Dette blir moro for alle, vi gleder oss stort, sier styreleder for Spjelkavik Skolekorps, Karoline Blengsli til spjelkavika.no.

-Og så er det supert at spjelkavika.no og teamet vil hjelpe oss på denne måten. Nå håper vi bare at det blir en armada med nissekledde små og store som stiller til festlig oppvarming og løp rundt Lillevannet, sier hun.