NEDENTIL:   "Legen" i Vikabørsrevyen får nok å stri med når to pasienter har vært sitt problem nedentil. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Ny revy presentert

Og vi gir deg innslagene fire dager på rad av Vikabørsrevyen 2018.byline friwal                                6.februar 2018


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | KULTUR: Nå har de gjort det igjen, laga revy. Revygruppa til Vikabørsen med høy ”hylefaktor”.

 

facebookknapp

 

Populær revy

I fjor begikk spjelkavika.no det vågestykket å publisere innslagene fra revyen til Vikabørsen.

 

Den ble framført under den årlige festen der medlemmene har med seg sine andre halvdeler til en festelig aften på SIL-huset, en tradisjon som er svært populær.

I fjor kjørte de revy, og den ble så populær (også her på spjelkavika.no) at de ville kjøre på også i år. Og klart vi var til stede.

 

Advarsel

Men først; Språket er nok mest egnet for godt voksne, for å understreke det. Og da helst i festlig lag, som jo er anledningen til revyen. Advarselen ”passer best for internt bruk” er kanskje på sin plass, og den er herved gitt.

 

Nettavisen spjelkavika.no vil, som i fjor, gi dere et innslag hver dag de kommende dagene, fire i tallet.

Eller fem, for å være helt nøyaktig. Den siste, som egentlig er introen på hele revyen, ble tatt opp på et heller dårlig kamera som TV-Smia har forsøkt å rette opp så godt som mulig. Derfor får du det innslaget nedenfor.

 

SÅ DU INNSLAGENE I FJOR?

-ENSOM PÅ DO

-HOPPROMOTØREN

-RAMLA I SEPTIKEN

-STO I KLISJEEN

 

Hos legen

Hovedinnslaget i dag er imidlertid ”Hos Legen”.

 

Her spilles legen av Øyvind Walderhaug, som jo får et par utfordringer med to pasienter, spilt av Lars Kåre Rødseth og Johan Aarø.

I det filmatisk dårlige innslaget nedenfor er også Johan Aarø hovedrolleinnhaver som spiller en heller motvillig skuespiller. Jan-Arve Riise står for klappingen, oppryddingen etterpå er det Lars Kåre Rødseth som ordner, og denne avisens redaktør ble trukket inn på sparket som filmregissør. Moro det.

 

Da er det bare å snurre film.

 

 

MOTVILLIG:   Skuespilleren i Johan Aarø sin skikkelse er lite villig til å være med på opptak nr.17. Vi beklager at denne videoen er svært dårlig. Vi tar den med grunnet dialogen. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no