brage tangen02

ØVDE:   Denne uken var Didrik Solli-Tangen på Spjelkavik barneskole der Musikklaget Brage har sine øvinger. Her er det full konsentrasjon. Dirgent Jette H. Holstad (t.v). Foto: Brage


Dette blir vakkert

Brage fra Rein til Didrik.

 


byline friwal                                2.november 2018


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | KULTUR: Musikklaget Brage, hjemmehørende i Spjelkavika har fått taket på å samarbeide med dyktige solister. Søndag gjør de det igjen.

 

facebookknapp

 

Fra Rein til Didrik

I fjor var det solist og operasanger Rein Alexander Musikklaget Brage inviterte til musikalsk samarbeid. ”Rein Nytelse”, skrev spjelkavika.no etter den konserten.

I år er det Didrik Solli-Tangen som gjør felles sak med Brage, å gi sitt publikum en festopplevelse i sang og musikk. Denne gangen på Terminalen.

 

Fra Rein til Didrik

Solli-Tangen skulle være kjent for de aller fleste av oss.

I fjor var sangeren med i Stjernekamp i NRK, og for åtte år siden vant han den norske finalen i Melodi Grand Prix med låten «My Heart Is Yours», og representerte Norge, som i 2010 arrangerte MGP-finalen etter seieren til Alexander Rybak i Moskva året før.

Didrik kom på 20.plass, men her hjemme trykket det norske publikummet sangeren til sitt bryst. I 2009 gjorde amerikanerne det samme da Didrik gjorde det stort som operasanger i USA.

 

Forlokkende

Og da er det kanskje verdt å nevne at Didrik, som nylig var på øving i Spjelkavika sammen med Brage, øvde på Nessun Dorma. Bare det lyder forlokkende.

«Brage møter Didrik Solli-Tangen» er tittelen som er satt på konserten. Og i følge kveldens konferansier, Pål Bakke, snakker vi om gåsehud-faktor langt oppe på skalaen.

For her blir det sangperler og svingende storbandmusikk, levert av Didrik og Musikklaget Brage.

 

Søndag er dagen kjære musikkelskere.