vikanissen 04

ADVENTSKALENDER:   Klart en skal ha gaver etter en så flott innsats som Vikanissene har gjort. For flott skuespillerprestasjoner fikk alle sju en adventskalender hver, med bilde av seg selv som Vikanisser av TV-Smia og spjelkavika.no. Fra venstre Oline Breen (Stjerne), Mia Møller Belsvik (Myrna), Lilly Domben Aarsnes (Mose, Erik Langeland (Storm), Adrian Valderhaug Sønderland (Kvist) og Johannes Walderhaug (Vikanissen Ola). Foran, Einar Tønnesen (Knirke).   Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Nissefest i sivil

Plutselig var de sju Vikanissene helt normale barn fra Spjelkavika, og ikke nisser. For nå var det fest.

 

 


byline friwal         byline pk                      5.desember 2018


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | KULTUR: Ingen runde i sminkebilen, ingen replikker med instruerte følelser, ingen venting eller "Action!!"

 

facebookknapp

 

Godt mottatt

Johannes, Oline, Mia, Lilly, Erik, Einar og Adrian var plutselig helt vanlige barn fra Spjelkavika når vi skulle ta bilder av dem. Nissene var borte, for nå skulle filmen feires.

Resultatet er en rundt 30 minutters film som er blitt svært godt mottatt, tatt i betraktning det en hadde til rådighet av både tid og resurser under produksjonen av «Vikanissen & Smånissene Redder Juleparaden».

 

HER KAN DU SE FILMEN

 

Fortjent fest

Og for barn fra åtte til tretten år er filmproduksjon en øvelse i venting og tålmodighet. I tillegg til at en skal prestere. Og de sju nissene, og de andre barna som deltar i filmen har vært svært flinke.

Joda, lei og trøtt inn i mellom. Helger der en skulle gjort andre ting enn å stå framfor kamera, og andre forsakelser har de vært nødt til å ta denne perioden.

Klart de fortjener en premierefest.

 

(Saken fortsetter under bildet):

vikanissen 01

BOWLING:  Nissebowling aldeles. Oline Breen (t.v), "Julenissen"  Arvid Hjelm, "Fjøsnissen" Edgar Ramstad, og "Vikanissen Ola", Johannes Walderhaug er klar for bowling.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no

 

Bowling og pizza

Og kvelden begynte med bowling, der både skuespillere og filmteam gjorde alt for å vinne.

Senere gikk turen til Thon hotel Baronen for pizza, is og utdeling av gaver.

Alle fikk de poser med godterier og clementin. De sju i hovedrollene fikk hver sin adventskalender de selv pryder som Vikanisser, i tillegg til t-skjorter med Vikanissen-logo, sponset fra Gosh! Spektrum profil.