julenatt

JULENATT:   Slik ser en av scenene i Julenatt ut i år. Foto: smp


Julenatt for tiende gang

Pinsekirka feirer sin tiende Julenatt på scenen.

 


                                10.desember 2018


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | KULTUR: Det er stor aktivitet på Pinsekirka for tiden. Det snekres, det øves både på sang og dans, replikker terpes og kirka pyntes.

facebookknapp

 

Skal feire

Den store forestillingen Julenatt blir satt opp for 10. året på rad, og dette skal markeres, skriver Pinsemenigheten i en pressemelding.

 

Vi skal feire med mye nytt og spennende i år, det jobbes bl.a med nye kulisser og en spesiallaget roterende scene, og selve rammen rundt fortellingen er helt ny! Men selve julehistorien er den samme som den alltid har vært, der vi følger vismennene og hyrdene på sin vei for å finne det nye kongebarnet som er født.

Juenatt er en forestilling for hele familien. Vi ønsker at alle som kommer får kjenne på den gode julestemningen, høre kjente og kjære julesanger, og bli minnet på hvorfor vi egentlig feirer jul!

 

Ny regissør

Vi har fått med oss en ny og spennende regissør, Hege Holmqvist Synnes, som er dramalærer ved høyskolen i Volda.

Kapellmester er Dag Filip Roaldsnes, som sammen med dyktige lokale musikere, og sangere fra Pinsekirka sørger for en stemningsfull og vakker musikalsk opplevelse gjennom julespillet.

 

Skal feire

Som en julegave til barna i Ålesund, kjører vi som vanlig tre gratis skoleforestillinger fredag 14. desember. Disse forestillingene er allerede fullbooket, med rundt 1500 barn.

Lørdag og søndag 15. og 16. desember har vi to forestillinger hver dag, åpen for alle, og i år bestiller man billett på checkin og får velge sete i forkant!

Så, med vårt 10 års jubileum med over 100 skuespillere, musikere, dansere, og medarbeidere kan vi ønske velkommen til et himmelsk eventyrland både ute og inne, og til en Julenatt i ny drakt!