ELLEVILLE TIPS: Skolefri og karantene? Her kan du se fem tips fra familien Boge i Øvre Holen. Video: Ester Boge.


Artige tips

Familien Boge i Øvre Holen tok tak i kjedsomheten - Laget video.

 

SE VIDEO OVER.

 


byline friwal

17.mars 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | VIDEO: Kjeder du deg? I så fall er du ikke alene i disse coronatider, ettersom mange har skolefri og alle fritidsaktiviteter er lagt på vent.

 
Alle ble med
Familien Boge i Øvre Holen fant imidlertid en løsning når den store og barnerike familien måtte engasjere seg med felles aktiviteter. Resultatet ble en video med fem, til dels elleville tips på hva en kan finne på hjemme. (Se video øverst).
 
-Det var min og mamma sin idé. Jeg filma og redigerte alt. Resten av familien stilte opp og gjorde det de fikk beskjed om, sier Ester Boge, som er eldste hjemmeværende i søskenflokken på seks.
 
Eldstemann Viktor er i utlandet, og da faller det på blant annet Ester å sysselsette de yngre søsknene.
 
Engasjerte
-Vi lagde videoen for å spre litt positivitet og glede i all negativiteten, og for å gi noen gøyale tips til ting å finne på nå når vi må holde oss hjemme, forteller Ester til Spjelkavika.no.
 
Familien er langt fra fremmed fra å by på seg selv. Helt siden starten har de hatt sentrale roller når Pinsekirka Filadelfia har satt opp julespillet ”Julenatt” i adventstiden. Barna har i tur og orden vært med, og er med i Spjelkavik skolekorps.
 
Bruk kreativiteten
-Med en så stor familie er det lett å finne på gøyale ting. Samtidig var det jo en morsom familieaktivitet bare å lage selve filmen, forteller Ester, og legger til at det er kreativiteten som må slippes løs.
 
-Filmen viser at selv om vi må holde oss hjemme så er det kun kreativiteten som setter grensene for hva vi kan finne på.
 
Helt på slutten av videoen har Ester også lagt inn en aldri så liten påminnelse om alvoret vi omgir oss med for tiden.