kyrkja page

KONSERT:   Søndag holdes samarbeidskonserten "Mosaic" i Spjelkavik kyrkje. Inntektene går til barne- og ungdomspsykiatrien BUP. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Konsert for barnepsykiatrien

- Vi ønsker å engasjere oss igjen i det som godt på vei har blitt en tradisjon, sier musikkfagleder Grethe Kielland.byline friwal                                3. februar. 2017


naf 480page

Spjelkavika.no | KULTUR:  Søndag holdes den tredje samarbeidskonserten mellom Spjelkavik kyrkje og Ålesund kulturskle i kirka.

 

facebookknapp

 

Tradisjon

Tittelen på konserten er ”Mosaic” og er et resultat av et samarbeid både kulturutvalget i kirka og Ålesund kulturskole har ønsket å videreføre.

Musikkfaglig leder ved kulturskolen, Grethe Kielland sier at konsertene godt på vei er blitt en tradisjon, og også i år skal pengene gå til et samfunnsnyttig formål.

 

Går til BUP

-I år ønsker vi å engasjere oss igjen, og kollegiet har derfor bestemt at årets overskudd skal gå til formålet barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk, BUP, sier Kielland.

 

Overskuddet for fjorårets konsert gikk til barnekreftavdelingen ved Ålesund sykehus.

Tittelen ”Mosaic” sier litt om innholdet i konserten; variert og rikholdig.


 

(Saken fortsetter under bildet):

mosaic front

UTØVERNE:  Kjetil L. Ingvaldsen (sax), Yuri Hashimoto (fløyte) ,Oskar Sletfjerding (fløyte), Anastacia Voitk (klarinett),Jøran Hatten (klarinett), Bente Dyrhaug (fagott), Anne Nøstdal (flygelhorn), Jon Gorrie (flygelhorn), Per Arnt Olsen (trombone), Tor Haram (dirigent/horn), Miki Campins (vibrafon), Sho Horie (slagverk), Ai Ling Chiu (fiolin), Linda Bønes (bratsj), Ketil Strand (gitar), Siri Gauslaa Hummelsund  (klaver), Inna Krinicka (klaver), Johan Sewerin (klaver), Lisbet Lislevatn (mezzo), Marianne R Stavseng (sopran) og Grethe Kielland (sopran)
Foto: ÅLESUND KULTURSKOLE


 

Stiller gratis

-Konserten har sitt utspring i det daglige arbeidet som blir gjort på kulturskolen med barn og unge innen musikk, dans, drama og billedspråk, sier Kielland.

Hun poengterer at barn og unge er framtiden, men at det er en visshet om at ikke alle har eller får det samme gode utgangspunktet for vekst og trivsel.

 

Alle involverte, både i kirka og kulturskolen stiller gratis opp på den snaut timelange konserten på søndag.

 

Det loves velklingende musikk innen ulike sjangre og stilarter, og musikken som framføres er blant annet signert av Sommerfeldt, Bellini, Brahms, Khachaturian og vår lokale Kjetil Strand.

 

Konserten starter søndag 5. februar, kl. 18.00 og koster 200 / 100 kroner. Elever ved kulturskolen får fri inngang.

Og stedet er altså Spjelkavik kyrkje