HOS NAV:   Pungsvette, puppefiksering, tanderhet og fall i kloakken er noe av det som møter den lett drikkfeldige NAV-saksbehandleren i Spjelkavika. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG  og PER KRISTIAN OLSEN / spjelkavika.no


- E plagas a littjegranne pungsvette

Igjen beklager vi tittelbruken, men revy er revy, og Vikabørsen er Vikabørsen. Vi skal på NAV.


byline friwal         byline pk                       13. februar. 2017


baronen pageann

Spjelkavika.no | KULTUR: Han Brusdal fikk sparken etter å ha ramla opp i kloakkrenseanlegget seks ganger, og må søke ny jobb.

 

facebookknapp

 

Ramla i septiken

Såklart, det er andre del av Vikabørsrevyen vi snakker om, og denne gangen er det et besøk hos NAV som står på programmet.

Vi begynner med Hr.Brusdal, spilt av Øyvind Walderhaug.

 

Det ender som det må. Brusdal må på NAV, og møter der en lett drikkfeldig saksbehandler, som til tross for hyppige omganger med brun drikke prøver å gjøre jobben sin så bra som mulig, spilt av Lars-Kåre Rødseth.


 

FIKK DU MED DEG: Er du også ensom på do?

-IKKJE KLIPP HAN AV

utedassen front

 


Pungsvett og ledig

Jostein Stueflotten – alias Anders Langeland, er fra Lesja og tvunget ut i ledighet av en plagsom pungsvette, noe han pådro seg i sin siste jobb på Lesjaskog sagbruk.

 

Birger er tander. Tåler lite, spesielt av emosjonelle sjokk, som forslag om å måtte jobbe.

Han er stolt medlem av vår største familie; NAV-familien.

 

Men NAV-saksbehandleren er streng, i alle fall i utgangspunktet. Så Birger, spilt av Johan Aarø må nok komme tilbake med dokumentasjon på elendigheten.

 

Barmfager sorti

Hans Arne Langeland ( i egen skikkelse) jobber i to dager på Stamina. Så fikk han sparken, rett og slett fordi det var for mange barmfagre damer der.

Dette er rammen rundt vårt andre besøk hos årets Vikabørsrevy.

 

I neste innslag møter vi hoppbakkesjefen, og han har hist og pist å si om både den ene og andre profilen i Spjelkavika - Men i dag er vi hos NAV.