VIDEOBILDETEKST:   Sett inn bildetekst og videofotograf. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


-Dei he r....va full tå peng

Det sier hoppromotør i Spjelkavik Idrettslag ASA i Vikabørsrevyens tredje innslag.

 

SE VIDEO OVER.

 


byline friwal         byline pk                       15. februar. 2017


baronen pageann

Spjelkavika.no | KULTUR: Konsernet Spjelkavik Idrettslag ASA har ansatt romsdalingen Oddvar Fergelemsnes som proff hoppromotør.

 

facebookknapp

 

Overflod av penger

Når Thorstein Foss, som figuren Oddvar Fergelemsnes får tale fritt, ja så er det flere enn generaldirektøren i Spjelkavik Idrettslag ASA som blir viet oppmerksomhet.

 

I vår tredje del av Vikabørsrevyen møter vi altså en ubeskjeden skihopper og hopptrener i romsdalingen Oddvar Fergelemsnes.


 

FIKK DU MED DEG: Er du også ensom på do?

-IKKJE KLIPP HAN AV

utedassen front

 

FIKK DU MED DEG: På NAV-kontoret

Ramla i septiken - fikk sparken

navsketsj2 front

 


Fergelemsnes er utdannet, svært utdannet. Ikke bare som billetør på ferga Vestnes-Molde. Men mer enn kanskje mange vet å verdsette.

SIL ASA så imidlertid nødvendigheten i hans kompetanse. Og heldigvis har konsernet penger i overflod, noe en ekte promotør trenger.

-Assisterende bankdirektør i Spjelkavik idrettslag ASA, han Jørgenvåg sa at det er bare å forsyne seg ta pengene. For de er i overflod, hevder Fergelemsnes

 

Bygge ny hoppbakke

Og hva skal så Fergelemsnes promotere?

Jo, de nye hoppbakkene som er kommet. Mannen besitter A,B,C,D og E sertifikat for jobben, og kan blant annet doping.

I følge Fergelemsnes er ikke generaldirektørens planer å stoppe med den nye storhallen ”Holen Arena”, nei, det skal nemlig bygges landets største hoppbakke.

 

Det er bare et problem, et kjent landemerke hver advent må bort for å få plass til overrennet. Dermed er det et par karer i Spjelkavika som må finne andre måter å promotere seg på, i følge Fergelemsnes.

 

Vi ønsker alle en god fornøyelse.