drillen1

FULL POTT:   Drilltroppen til Spjelkavik Skolekorps tok to førsteplasser og en andreplass under Midtnorsk mesterskap i drill i Molde lørdag. Ni stolte jenter etter solid pokaljakt. Foto: Torgeir Belsvik


To første og en andreplass

De ni jentene i drilltroppen til Spjelkavik Skolekorps gjorde suksess i Molde.

 

 


byline pk                                3. april. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | KULTUR:  Drilltroppen til Spjelkavik Skolekorps har jobbet knallhardt den siste tiden. Og det ga uttelling på lørdag.

facebookknapp

 

Midtnorsk

Da var det nemlig Midtnorsk mesterskap i Molde, og Spjelkavik Skolekorps deltok med ni drilljenter i alderen 9 til 14.år.

I ledelsen for drilltroppen til skolekorpset sto drilltrener Marianne Årsnes Lunheim og assistenttrener Chatrine Linheim. Og de testet ut programmet på musikktroppen og foreldrene i korpset torsdagen før avreise.

 

Tre program

-Vi stilte med to duetter og et troppsprogram, forteller Marianne Årsnes Lunheim til spjelkavika.no.

-Vi stilte med to duetter og et troppsprogram under mesterskapet.

-De to i den eldste duetten, Sara Hjelle Godøy og Linn-Amalie Ulvenes Robertsen, begge 14.år, kom på førsteplass etter at de drillet til musikk fra filmen «The Great Gatsby».

 

-Troppsprogrammet vårt, bestående av Susanne Blindheim (11), Sunniva Botn Kjølstad (11), Kjersti Holen (11), Emilie Stuen Slinning (13) og Emma Tonheim Fløtre (12) kom på andre plass. De drillet til sangen «Video Killed the radio star».


(Saken fortsetter under bildet):

drillen2

SEIER PÅ FØRSTE:  (I front) Angelica (10) og Mia (9) deltok på sin aller første drillkonkurranse, og vant.
Foto: Torgeir Belsvik


 

Vant på første forsøk

-De to yngste i troppen, Mia Møller Belsvik (9) og Angelica Fagerheim (10) kom til Molde hvor de skulle konkurrere for aller første gang. Det ble ”stang inn” i første forsøk da de tok en fortjent førsteplass, sier en stolt trener.

 

Mia og Angelica drillet til en tittel de fleste på tribunen nok kunne ropt ut, nemlig ABBAs «Mamma Mia».

Spjelkavik Skolekorps er kjent for å gjøre stas på de som i egne rekker gjør det bra. Så neste korpsøving blir nok en trivelig affære.

Vi gratulerer.