brage nm front

BRAGIANERE PÅ TUR:   Her er en gjeng "bragianere" på tur til Trondheim. Tirsdag inviterer de til bursdagsfest og tur i Spjelkavika. Foto:PRIVAT


Brage inviterer til 110 årsfest

Lover minikonsert, tur rundt Lillevannet, kake, kaffe, is og quiz til alle som vil.


byline friwal                                12. juni. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | KULTUR: Det er en sprek 110-åring vi snakker om. Og nå inviterer de deg med på tur, kake, quiz og mer til.

facebookknapp

110 år

I 110 år har Musikklaget Brage holdt det gående med musikk i Spjelkavika. Korpset var 46 år da det ble far, eller mor (alt ettersom) til Guttemusikken Brage, bedre kjent i dag som Spjelkavik skolekorps.

Og de har fortsatt med sine glade toner alle disse åra. De har vært, og er fortsatt en av pilarene i kulturlivet i Spjelkavika, selv om det i dag også består av musikere bosatt utenfor bydelen.

Og i år er de altså jubilanter.


 

LES OGSÅ: Musikklaget Brage i NM

2.PLASS OG OPPRYKK

brage nm 1

 


Inviterer

Og de vil ikke bare ha med deg på feiringen, men også kompisen din, mora di, faren din, barna dine, naboen din, kollegaen din, ja til og med tante og svigermor er velkommen.

For i morgen møter bragianerne opp på Spjelkavik barneskole, som for tiden også er øvingsstedet til korpset.

Oppmøtet er 17.30 i skoleplana, før hele bursdagsselskapet beveger seg ned mot Lillevannet der en skal gå rundt vannet. En tur alle kan være med på, understreker korpsets initiativtakere.

-Turen er tilpasset alle, både unge og de som ikke er så alt for unge lenger. De som kan gå, eller de som trilles eller sitter i rullestol. Alle skal med, sier Anita Nøring i Brage, til spjelkavika.no.

 

Kake, kaffe og quiz

Med seg på tur har Brage også Ålesund-Sunnmøre Turistforening. De blir med og sørger for nykokt kaffe. Myrstad Mathus stiller med flott bursdagskake, og Kiwi i Spjelkavika sørger for iskremen.

Musikklaget Brage holder også en liten quiz, eller oppgaver, som de velger å kalle det.


(Saken fortsetter under bildet):

bragemusikal 04

DIRIGENT:  Jette Holstad og Musikklaget Brage skal blant annet holde minikonsert tirsdag. 
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Vinne konsert?

Der kan vinnerne faktisk vinne en minikonsert med ei gruppe fra Musikklaget Brage.

I tillegg kan alle som er med på ”Stikk ut” merke av turen på lista.

Det er med støtte fra Gjensidigestiftelsen og Norges Musikkorps Forbund Brage nå inviterer til friluftskonsert, med påfølgende tur.

Dette bør du få med deg.