bosseaksjon

KATASTROFE:   Barn i Jemen og Øst-Afrika står ovenfor en sultkatastrofe av enorme dimensjoner. Nå trenger Spjelkavik Røde Kors frivillige bøssebærere . Foto: SRK


Møt opp og bær bøsse

Spjelkavik Røde Kors ber om hjelp til bøssebæring for sultrammede barn.byline friwal                                15.sept. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: I morgen lørdag arrangerer Spjelkavik Røde Kors bøsseaksjon for ofrene under den enorme sultkatastrofen i Øst-Afrika og Jemen. Og de trenger bøssebærere.

facebookknapp

Trenger frivillige

Bøsseaksjonen skal starte i morgen (lørdag) ettermiddag, og trenger frivillige til å bære bøsser.

 

-Ja, vi håper flere melder seg til å bære bøsser denne dagen, og at de da møter opp ved Røde Kors-huset ved SIL sitt klubbhus ved Turheisa, sier Mina EHelen Ystenes i Spjelkavik Røde Kors til spjelkavika.no.

 

-Oppmøtetiden for de som vil være med er klokken 15.15. Der vi alle få utlevert bøsse og id-lapp, samt hvilke rode de skal gå.

-Bøssebærere under 15 år må være i følge med en voksen, og husk å ta med gyldig id, sier hun.

 

Enorm katastrofe

Pengene skal gå til sultrammede i Jemen og Øst-Afrika. Disse områdene er sterkt rammet av katastrofen og rundt 1,5 millioner barn står i fare for å dø av sult, en katastrofe som anslås å være den verste verden har sett på 70 år.

 

Vår oppfordring er å møte bøssebærerne med kontanter, eller en kan sende sms SULT til 2272 for å gi 250 kroner.

En kan også sende VIPPS til samme nummer, med valgfri sum.