kj baronen

BARONEN:   Hotelldirektør Kari Janne Myklebust har valgt å beholde navnet "Baronen" også nå når hotellet har gått inn i Thon Hotels. Thon Hotel Baronen, blir det nye navnet. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Fortsatt "Baronen" hotell

-Vi vurderte navnebytte, men falt på å beholde navnet, sier hotelldirektørenbyline friwal                                3.januar 2018


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER:Fra 1.januar i år gikk Hotel Baronen i Spjelkavik sentrum over fra Best Western og inn i Thon Hotels. Men navnet blir beholdt.

 

facebookknapp

 

Fortsatt Baronen

-Vi har vurdert å endre navnet, men har kommet fram til at vi skal beholde navnet ”Baronen”, sier hotelldirektør Kari Janne Myklebust til spjelkavika.no.

Hun er glad for endelig å bli et hotell i Thon Hotels.

 

dagotto ann

-Det er spennende å komme inn i Thon Hotels som er en kjede med et stort salgsteam. Våre medarbeidere er kjent for sin personlige service overfor alle sine gjester, og vil selvfølgelig fortsette å sette gjestene sine i sentrum nå som vi er Thon Hotel Baronen, sier hun.

I de senere årene har hotellet gått gjennom en stor rehabilitering av samtlige 66 gjesterom og på konferansesiden der hotellet nå har kapasitet til 90 personer.

 

Oppussing

Nå står oppussing av andre deler av hotellet for tur.

-Vi skal nå også skifte ut alle skilter på fasaden først, slik at folk ser at vi er et Thon hotell, forteller Kari Janne Myklebust, som sammen med sine ansatte nå er i full gang med å innrullere alle rutiner og datasystemer opp mot Thon Hotels.

(Saken fortsetter under bildet):

thorvaldsen

KONSERNDIREKTØR:  Morten Thorvaldsen
Foto: THON HOTELS

-I Ålesund sentrum har vi fra før Thon Hotel Ålesund, og nå er vi glade for å få Thon Hotel Baronen i Spjelkavik inn i Thon Hotels-kjeden, sier konserndirektør for thon Hotels, Morten Thorvaldsen i en pressemelding som ble sendt ut i dag.

 

-Fra Thon Hotel Baronen er det kort avstand til Moa som er en viktig handelsdestinasjon hvor Olav Thon Gruppen har gjort store investeringer, sier han.