dagotto01

FOKUS OG VILJE: Fokus er satt på fokus og vilje når ex-proffsyklist, fallskjermjeger og politimann Dag Otto Lauritzen kommer til Ålesund onsdag. Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG /spjelkavika.no


Alt er mulig

Onsdag skal Dag Otto Lauritzen fortelle hvorfor og hvordan.



byline friwal                                19.januar 2018


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: Han vet å utnytte optimismen, Dag Otto Lauritzen. Og onsdag kan du få høre hvordan.

facebookknapp

Fokus

dagotto ann

Når Dag Otto, kjent syklist og TV-kommentator holder foredrag så er det på en engasjerende og underholdende måte som får publikum til å engasjere seg.

 

Merittene til sørlendingen er mange, men det har ikke kommet av seg selv når han har hevdet seg i toppsjiktet i internasjonal sykkelsport.

 

-Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer. Men også et godt lag av støttespillere rundt seg er viktig. I mitt lag spiller alle, hver enkelt, uansett oppgave, en helt avgjørende rolle, sier Dag Otto.

 

Stygt skadd

 23 år gammel var han ferdig utdannet politimann og fallskjermjeger.

 

Under en øvelse ble han stygt skadet og holdt på å miste det ene benet. For å trene seg opp igjen brukte han sykkel, som resulterte i en av tidenes norske idrettskarrierer.

 

 Gjennom TV-2 sendingene fra Tour de France vet vi at han makter å engasjere. Alt er mulig, sier han. Enten du jobber i næringslivet, er privatperson eller om du på noe vis er knyttet til idrett og organisasjonsliv. Kom til Color Line Stadion 24. Januar kl. 1900 – Color Line salen - for å bli inspirert av Dag Otto Lauritzen.