helga grethe

MØT OPP:   Helga Krogsæter Ytrebø (t.v) og Grethe Loe har ført an i kampen mot vannrenseanleggets plassering i Fremmerholen. Nå oppfordrer de folk til å møte på bydelsutvalgets møte 6.september. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Trivsel og miljø viktigst

-Vi oppfordrer folk til å stille opp og vise at dette er viktig for oss.

 byline friwal                                30.august 2018


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: 27.september skal bystyret ta stilling til vannrenseanlegget og plasseringen av dette i Spjelkavika.

facebookknapp

Vil informere

I den forbindelse ønsker nå bydelsutvalget å informere om hvor saken står, noe de vil gjøre på Spjelkavik ungdomsskole 6.september.

Det er prosjektleder Sverre Magnus Havig i Ålesund kommune som skal legge fram utredningen politikerne har fått å forholde seg til.

Bydelsutvalget for Spjelkavik, Åse og Lerstad har også invitert velforeningen og politiske partier til møtet, og det vil bli holdt en debatt etter framleggingen.

 

Møt opp

-Vi vil oppfordre folk til å stille opp på møtet for å vise kommuneadministrasjonen og politikerne at det er viktig for oss å ta vare på de ressursene vi allerede har, sier Helga Krogsæter Ytrebø, som sammen med Grethe Loe har stått bak aksjonen mot å plassere vannrenseanlegget på friarealet i Fremmerholen.

- Det er mye utbygging av areal i bydelen og vi må få beholde det siste grønne området vårt for å kunne lage en park som små og store kan ha glede av. Økonomi bør ikke alltid være det eneste argumentet. Innbyggernes trivsel og helse har en større betydning på lang sikt, påpeker hun.

Krogsæter Ytrebø er ikke i tvil om at engasjement hjelper i en sak som dette.

-Engasjementet til innbyggerne har fått politikerne til å vurdere beliggenhet på nytt, derfor håper vi på smekkfullt hus slik at de ser at vi fortsatt bryr oss om denne saken, legger hun til.

Møtet starter kl. 18.30 på Spjelkavik ungdomsskole.