vikabrod 01

VIKABRØDET:   Myrstad Mathus har inngått avtale med Spjelkavik IL der tre kroner fra hvert solgte brød går til SIL. Det er daglig leder Martine Myrstad Dybvik (f.v), Tore Steinsholt og markedsansvarlig i SIL, Kurt Svendsen meget fornøyd med. Og spjelkavika.no fikk testet det nye brødet . Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Dommen: Et godt brød

"Vikabrødet" er absolutt å anbefale. Og under Markedsdagen lørdag kan du kjøpe SIL sitt eget brød.

 

 

silfotbanner


byline friwal                                31.august 2018


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: På plena til Gøta gård i Spjelkavika inviterer Myrstad Mathus til markedsdag, og samtidig får SIL sitt eget ”Vikabrød”.

facebookknapp

 

3 kr. til SIL

Noen kvalifiserte mattestere skal vi ikke påberope oss å være, men vi testet Myrstad Mathus sitt nye brød, ”Vikabrødet”.

Det er bakeriet til Myrstad Mathus som har laget brød og oppskrift, der tre kroner av hvert solgte brød går til Spjelkavik Idrettslag.

Vi ”testet” altså nykommeren i den allerede bugnende brødseksjonen til mathuset.

 

Dommen

Og her er altså dommen: Meget godt og smakfullt.

Testpanelet, som altså består av undertegnede journalist, har mathusets halvfine brød som favoritt fra før, og som fast matvare i handlevogna.

 

”Vikabrødet” er hakket grovere, så spørsmålet blir om en da også skal bli hakket sunnere? For å støtte Spjelkavik IL?

Joda, det skal en slett ikke se bort fra. For testen gjorde absolutt ikke skam på bakernes iver etter å få fram et godt produkt. Testen ble utført på følgende måte.

To skiver ”Vikabrød”, et rimelig lag med Soya soft, og brun geitost på den ene skiva, og blåbærsylte (siden vi snakker sesong nå) på den andre.

At brødet er grovt er jo greit. Men det var både smakfullt og passe ”fuktig” og saftig. Til og med saltingen (som vi vet bakerne på Myrstad har drevet og testet i det siste) satt som et skudd.

”Vikabrødet” er absolutt å anbefale, også fordi barn og unge med idrettsglede får tre kroner for hvert solgte brød.


(Saken fortsetter under bildet):

vikabrod 05

SUNDT OG GROVT:  Allerede fra lørdag kan du få kjøpt "Vikabrødet", og samtidig støtte SIL
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


En god avtale

-Neida, vi har ikke blandet oss inn i hvordan brødet skal være. Men mener jo selv det skal treffe med god smak og lukte godt. Og så er det jo sundt, noe som står til vår sunne profil i Spjelkavik IL, sier salgs- og markedsansvarlig i Spjelkavik IL, Kurt Svendsen til spjelkavika.no.

Han er svært fornøyd med avtalen SIL har gjort med Myrstad.

 

-En kan vel snart få kjøpt seg ei brødskive på kamp da?

-Skal du ikke se bort fra kan bli en realitet. Avtalen er veldig god for oss, og vi ser gjerne at den utvikles videre.


(Saken fortsetter under bildet):

vikabrod 04

MARKEDSDAG:  Fra klokken 12.00 lørdag blir det markedsdag på plenen til Gøta gård i Spjelkavika.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Markedsdag

Han og butikkledelsen i Myrstad Mathus, Martine Myrstad Dybvik og samboeren Tore Steinsholt ble med ut på plena til Gøta gård, nærmeste nabo til butikken, av en god grunn.

-Vi har vært så heldige å få låne en del av plena hans til å ha markedsdag nå på lørdag, sier Martine.

Og både telt og paviljonger er kommet opp allerede.

-Og her blir det lansering?

-Ja her blir det liv og røre med stands der vi, gullsmed Carpe, Sport1, Spjelkavik Panorama, Sparebanken Møre, Fagmøbler og Spjelkavik IL blir blant de som blir å finne her.

-Inne i butikken blir det flere demonstrasjonsstander med smaksprøver, godt tilbud på kaffe og wienerbrød i kafeen, og en får titte opp på lokalene til Spjelkavik Panorama, for de som ønsker det, forteller hun.

 

Spillere fra A-laget

Også SIL møter mannsterk opp på Markedsdagen.

-Vi kommer med fire spillere fra A-laget på standen. Fra 12.00 til 14.00 blir Stian Sunde og Andreas Olsen på standen, og fra 14.00 til 16.00 kommer Trond Håkon Edøy og Magnus Støylen Rødset. Jeg går litt til og fra, sier Kurt Svendsen, som legger til at det også blir aktiviteter.

-Joda. Folk får blant annet prøvd seg på å treffe med ballen på noen mini-mål. Samtidig vil vi jo sette fokus på ”Tafjord Samspill”, Grasrotandelen som er viktige ting for oss, og få profilert idrettslaget, sier han.

Markedsdagen starter altså i morgen lørdag klokken 12.00.