DYPE SPOR:   Slik så deler av gressbana til SIL ut etter at noen har tatt seg inn med bil. Resultatet ble dype spor i den bløte og sårbare gressmatta. Foto: SIL


-Er det mulig?

Ansatte hos SIL trodde ikke sine egne øyne da de kom på jobb mandag.

 

 

silfotbanner


byline friwal                                7.januar 2019


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: -Det ble en trist start på arbeidsdagen i dag, når vi oppdaget hærverket på bana, sier daglig leder Magnus Antonsen til spjelkavika.no.

facebookknapp

 

Dype spor

For når dagen startet gikk det ikke lang til før de oppdaget dype spor i gressmatta.

-Det er mulig de som har gjort dette har kommet seg inn med bilen ved kiosken, for det er den nordlige delen av banen som er skadet, sier han.

 

Sporene er dype, og at det har regnet en del i det siste gjør sitt til at underlaget er bløtt og dermed vil en bil gjøre ekstra mye skade.

Antonsen aner ikke hva det vil koste av tid og penger å reparere banen.


(Saken fortsetter under bildet):

VÅTT:  Forrige uke ble det mye vann for SIL. Her er det rene elva som renner inn på bana.
Foto: SIL


Naturskade først

-Banen er veldig bløt og svært sårbar. Forrige uke var det naturen som gjorde skade på Spjelkavik stadion. Da tok det løs noen skilt, og innbytterbodene ble veltet. Taket på den ene ble revet av. I tillegg ble det mye vann som kom rennende inn på bana etter mye nedbør. Slikt kan skje, men at noen skulle finne på å bruke gressbana til å kjøre rally på var høyst uventet.

-Hva tenkte dere når dere så dette?

-Kort og greit; Er det mulig!

 

Vil ha tips

Kjøringen inne på gressbana har i følge Magnus Antonsen skjedd i løpet av helga, og SIL har på egne sider på facebook gått ut med bilder og ønsker tips i saken. Og noe har det fått.

 

-Vi har fått et tips fra folk i området som har observert et voldsomt smell i 05.15 tiden i natt, og noe råkjøring i området. Vi antar at dette kan ha en sammenheng med det som har skjedd på bana, forteller Magnus Antonsen.