AKSJONSDAG: Lørdag 27.april finner du tulipanselgerne fra Lions Club Ålesund/Borgund på plass ved Amfi Moa, sammen med Åse skolekorps. Foto: LIONS CLUB ÅLESUND/BORGUND


Tulipanaksjon

Lørdag kan du støtte Tulipanaksjonen 2019, og samtidig høre Åse skolekorps.

 


byline friwal


21.april 2019



baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: Vi har alle sett den velkjente logoen Lions bruker i Tulipanaksjonen, med en tulipan som henger og er syk, og den friske som strutter opp.

 

Åtte millioner

For helt siden 1983 har Lions i Norge hatt bekjempelse av rus- og narkotikamisbruk på sin nasjonale plan, under mottoet «Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne».

Årlig samler Lions-klubbene i Norge inn over åtte millioner kroner som kanaliseres til dette arbeidet. Og her i vårt område er det Lions Club Ålesund/Borgund som skal selge tulipaner på aksjonsdagen, som årlig er på siste lørdag i april.

 

«Mitt valg»

Grunnet gaver fra private og næringsdrivende har klubben kunnet være med å gi sin støtte til kursopplegget «Mitt valg» som holdes på de fleste skolene i Ålesund.

I følge Lions Club Ålesund/Borgund er «Mitt valg» et forebyggende undervisningsprogram i sosial- og emosjonell kompetanse som dekker barn og unges utdanningsløp fra barnehage og ut videregående skole.

Årets Tulipanaksjon blir holdt på tre plasser i kommunen lørdag 27.april. På nevnte Amfi Moa gård med Åse skolekorps, samt i Kremmergaarden og på Ålesund Storsenter.

Der vil medlemmene både selge tulipaner og informere om arbeidet.