DET RIGGES: Allerede tirsdag kom det store teltet opp på plena til Gøta gård i Spjelkavik sentrum. Nå er det klart for marked. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Noe for alle

Markedsplassen på plena til Gøta gård i sentrum blir verdt et besøk.


byline friwal

30.august 2019baronen pageann

 

Spjelkavika.no | VIKADAGEN: -Ja, så absolutt. Her kommer det en rekke utstillere og salgsboder, forteller Tore Lund Steinsholt.

Tore er kolonialleder ved Myrstad Mathus AS og en stor drivkraft for Vikadagen. Det er han som har samlet sammen alle deltagerne.

 

Biler og sveler

Også i fjor var det markedsplass på plenen rett over gata for Myrstad, men i år, i regi av Vikadagen blir det større og mer innholdsrikt.

-Det kommer jo blant annet to bilforhandlere og Nord Helikopter, samt spjelkavika.no, Thon hotel Baronen og flere andre som ikke var med i fjor da det var MyrstadMathus som sto for dette alene. Dessuten skal Spjelkavik skolekorps sørge for blant annet gode sveler, sier Tore. Han minner på en viktig sak.

-Det er Spjelkavik skolekorps og Spjelkavik IL som deler overskuddet og inntektene etter Vikadagen, så her er det bare å komme med vipps, kort og kontanter, sier han.

 

Premier og musikk

-I tillegg blir det en scene der ting skal foregå, blant annet premiering av Pederløpet, og minidiscotek med Magnus Braute som DJ for de minste.

-Så markedet er verdt et besøk?

-Så absolutt. Og det blir jo herfra en starter selve Pederløpet, sier Tore og gjør samtidig oppmerksom på en viktig detalj han og alle arrangørene har venta på lenge.

-Det ser ut til at været faktisk skal bli bra, selv om det en stund så stygt ut.

 

Slik deltar du i Pederløpet!

Her kjøper du billetter til tapas og Purple.

 

Her er listen på utstillere til Vikadagen 2019.

Myrstad Mathus AS

Spjelkavika.no

Scandza med Peppes frossen Pizza

Coca-Cola

Joh. Kaffe Ali kaffebil

Freia

Nortura

Fagmøbler

Sparebanken Møre

Thon Hotel Baronen

Flan Booking

Spjelkavik Panorama

Sport1 Spjelkavik

Spjelkavik skolekorps

G-Max

Flügger

Møller Bil

Auto 88 Vestlandske

Nord Helikopter

FLT

Pederløpet
Pederløpet