PÅSKEQUIZ: Team Spjelkavika inviterer til koselig påskequiz for hele familien. Rundt Lillevatnet er det plassert ut åtte plakater med et spørsmål på hver plakat. Løser du dem er du med i trekningen av flotte premier. (F.v) Thomas, Fridgeir, Johannes, Torgeir Mille, Margareth og Karoline har nå fått opp alle plakatene . Foto: LINA WALDERHAUG / spjelkavika.


Bli med på påskequiz

Team Spjelkavika inviterer på påskequiz rundt Lillevatnet lørdag og søndag.


10.april 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | PÅSKE I VIKA:  I en litt spesiell påske, og ikke før de selv har annonsert sin eksistens, så gyver Team Spjelkavika på og inviterer til påskequiz for hele familien.

Quiz på tur
Noen har kanskje oppdaget dem allerede, de åtte plakatene som Team Spjelkavika har hengt opp rundt Lillevatnet fredag.
Og der blir de hengende til søndag ettermiddag, slik at flest mulig får muligheten til å delta på "Lillevatnet rundt PÅSKEQUIZ".
 
Saken er enkel. Rusler du en tur rundt Lillevatnet, alene eller sammen med familien, så skal du finne de åtte plakatene på vei rundt vannet, og post 1 starter ved overgangsfeltet like vest for oppkjøringa til ungdomsskolen.
 
Men du kan starte hvor som helst på stien/veien rundt Lillevatnet, bare du får med deg alle postene .Og ja, du kan starte allerede nå, om du går en kveldstur.
 
Flotte premier
Å bli med bør du/dere. For her snakker vi om flotte premier.
 
Hva med ei flott klokke fra NettGullsmeden? En sekk med overraskelser fra Myrstad, termokopper fra Haugen Kontorforum, smarte saker fra advokatfirmaet Judicia og skikkelige godbiter fra Burger King?
(Saken fortsetter under bildet):

PÅSKELURINGER: Johannes og Fridgeir henger opp plakater der post 1 starter.
Foto: Spjelkavika.no


Alle kan delta

Arrangementet er et lavterskeltilbud. Det vil si at det passer for både barn, voksne og funksjonshemmede.
 
Kommunelege Olav Mestad gir sin velsignelse til arrangementet, men minner samtidig på at det er viktig å tenke på smitte i disse tider. Det samme gjør Team Spjelkavika.
 
Det anbefales å ta et bilde av plakatene, for så finne ut spørsmålene på vei rundt vannet, eller når en kommer hjem. Du har god tid.
Prøv å unngå å ta på plakatene, og hold avstand til hverandre når dere stopper og leser. En bør holde minst to meters avstand til andre som ikke er i din egen husstand.
 
Slik gjør du/dere
Det er til sammen åtte spørsmål rundt vannet. En på hver plakat.
 
Alle spørsmålene har tre alternativer, og de fleste skal også passe for barn. Noen spørsmål kan kanskje være vanskelig også for de voksne, men gode hjelpemidler finnes på nett, og flere av spørsmålene dreier seg om saker omtalt i Spjelkavika.no.
(Saken fortsetter under bildet):

UHØYTIDELIG: Plasseringen nestleder i Team Spjelkavika, Karoline Blengsli har valgt viser med all tydelighet at dette er en svært uhøytidelig konkurranse. Lørdag fra kl. 12.00. hopper hun nok fram for å møte folk, sammen med resten av teamet.
Foto: LINA WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Send en selfie

Vi oppfordrer også alle som vil til å ta en selfie, eller kanskje en liten påskehilsen på video på ferden rundt vannet, og sende det inn til oss?
Dette er frivillig og påvirker ikke trekningen, men er jo veldig hyggelig om vi kan dele det i Spjelkavika.no og på Team Spjelkavika sine flater på nettet eller på Facebook.
 
Send svaralternativene med nummeret på posten/spørsmålet, og med svaralternativet A,B eller C.
 
Alt dette sender du til konkurranse(A)vikadagene.no (Erstatt (A) med @). Husk navn og telefonnummer i e-posten sammen med svarene dine.
 
Send inn så snart du har løst spørsmålene, og senest søndag kveld ved midnatt.
Vinnerne blir kontaktet, i tillegg til at de blir offentliggjort i Spjelkavika.no og på Team Spjelkavika sin side på facebook. (Som du gjerne må gå inn og like).
 
Møt oss på tur
Vil du vite mer om Team Spjelkavika, Vikadagene og Påskequizen, ja så møter du representanter fra Team Spjelkavika på et par av postene fra kl. 12.00, og en snau time framover på påskeaften.
 
Da ønsker vi lykke til, og fortsatt god påske!