BLI MED: Spjelkavika settes på hodet siste helga i august. Nå kan du melde deg på Pederløpet. Og er du med i en organisasjon eller er fra næringslivet så vil Team Spjelkavika ha deg med på laget. Video: TV-Smia.


Meld deg på

Bli med på Vikadagene, og meld deg på Pederløpet.

 


byline pk

29. juni 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | TEAM SPJELKAVIKA: Det sier leder for Team Spjelkavika, Fridgeir Walderhaug, ansvarlig for markedet, Tore Lund Steinsholt og leder for Pederløpet, Kurt Svendsen.

Meld deg på!
Trioen og en haug andre i Team Spjelkavika, som arrangerer Vikadagene og Pederløpet, er klare til ei super augusthelg i Spjelkavika.
 
-Det er allerede nå mulighet til å melde seg på Pederløpet, som jo er det bratteste og tøffeste bakkeløpet i regionen, forteller Kurt Svendsen, som også i år står i bresjen for løpet som bærer navnet til spjelkaviklegenden Peder Nedregård.
 
-Meld deg på ved å klikke deg inn på vikadagene.no. Der får du den informasjonen du trenger, sier Svendsen.
 
Markedsdag
Leder for markedet som skal gå av stabelen på marka til Gøta gård vis-a-vi Myrstad Mathus, Tore Lund Steinsholt vil slippe nyheter etter hvert som de kommer. Men noe har han å by på allerede.
-Det er allerede flere aktører klare for markedsdagen. Blant annet Møller Bil, Myrstad, Coca Cola, Auto 8-8 Vestlandske, Spjelkavika.no og en rekke andre aktører som vi vil offentliggjøre etter hvert, forteller han.
 
-Men kommer helikopteret?
-De sier så. Så det håper vi skal gå i orden i år.
(Saken fortsetter under bildet):

KLARE Snart er det Vikadager og Pederløp. Løpsansvarlig Kurt Svendsen (t.v) og markedsansvarlig Tore Lund Steinsholt sitter avslappet i fluktstoler midt på hovedarenaen. Men siste helga i august braker det løs.
Foto: Spjelkavika.no


Frivillige

Leder i Team Spjelkavika, Fridgeir Walderhaug inviterer flere til å bli med på ”moroa”.
 
-Helt klart. Først og fremst frivillige som ønsker å delta på pop-up, dugnader og Vikadagene når de har anledning, og like viktig, uten å ha dårlig samvittighet når de må si nei.
 
-Vi trenger flere hender for å gjøre Spjelkavika til en attraktiv plass både å bo, drive næringsvirksomhet, frivillige organisasjoner og ikke minst å besøke.
 
-Bli med
-Når det gjelder Vikadagene spesielt inviterer vi både frivillige organisasjoner og næringslivet til å delta, forteller han.
 
-Vi har satt av helga, så om noen ønsker å være med å holde arrangementer, så blir de med i programmet vårt. Det er fortsatt plass på markedsdagen for de som vil være med der, og så oppfordrer vi næringsdrivende i hele skolekretsen om å kjøre kampanjer eller tilbud.
 
-Si fra til oss, så skal vi rope det ut, lyder oppfordringen fra lederen i Team Spjelkavika, og ber næringslivsaktører og organisasjoner som ønsker å delta på Vikadagene om å sende en e-post til leder(a)teamspjelkavika.no.
 
 
 
Informasjon
Her kan du få mer informasjon både om Vikadagene, Pederløpet og andre ting Team Spjelkavika driver med.
 
Nettavisen spjelkavika.no følger selvfølgelig tett på både i selve avisa og på egne sider på Facebook der avisen har sin egen side, samt gruppen "Det skjer i indre bydel": Spjelkavika.no er også på Instagram.
 
Team Spjelkavika har to sider på Facebook. Den ene er organisasjonens hovedside. Den andre er siden til Vikadagene.
 
Klikk deg inn og lik disse sidene, så får du oppdateringer når de kommer både om nyheter i Spjelkavika, og alt Team Spjelkavika foretar seg for å gjøre Spjelkavika mer attraktiv og morsom.