HELSELAGET: Sett av lørdag 26.september. Da inviterer de aktive damene i Blindheim og Hatlehol Helselag til Turmarsj i Spjelkavika. Foto: PRIVAT


Trivelig og sunt

Trekning på gevinster, i tillegg til helsegevinsten er jo vinn-vinn.


byline friwal

10.september 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | DET SKJER: Jo, du kan faktisk vinne gevinster når Blindheim og Hatlehol arrangerer Turmarsj rundt Lillevatnet 26.september klokka 12.00.

Gratis å bli med
-Ja. De som registrerer seg blir med på trekningen. Og det er helt gratis å være med, sier Eva Kvasnes Drønnen i helselaget.
 
Blindheim og Hatlehol Helselag er en lokalavdeling av Nasjonalforeningen for folkehelsen, og teller 18 aktive medlemmer.
 
Laget arrangerer flere aktiviteter gjennom året, slik som Turmarsjen. Og kjennetegnet på det aller meste de foretar seg er at andre nyter godt
av damenes innsats.
(Saken fortsetter under bildet):

STILELR OPP: Medlemmene i Blindheim og Hatlehol Helselag er en aktiv gjeng som støtter opp i nærmiljøet. Her har de ordnet julefest på Blindheim omsorgssenter.
Foto: PRIVAT


Aktivt lag

-Vi driver med en rekke aktiviteter i nærmiljøet vårt. Hjertemarsj, Turmarsj og Hopp for hjertet med premiering er noe.
Vi ordner konfirmantkapper, har strikkekafé, basar, demens- og onsdagskafé, arrangerer dugnad med grillfest på Blindheim omsorgssenter, strikker babysokker til Helsestasjonen, har hjerteaksjon og demensaksjon, sier Solveig Hauge som er leder i foreningen, før hun fortsetter.
 
-Vi støtter også en rekke prosjekter. Deriblant sti ved Lillevatnet, sti til Høgkubben, piano til Blindheim Bokollektiv, hjertestarter til Blindheim barneskole og flere andre gode tiltak i nærmiljøet. Alt etter behovene som dukker opp, sier hun.
(Saken fortsetter under bildet):

RUNDT LILLEVATNET.. eller ta hele turløypa. Du bestemmer selv.
Foto: ARVID HJELM / Spjelkavika.no


Alle kan delta

-Hvem kan delta på Turmarsjen 26.september?
-Alle som vil. Vi starter ved Vikakroken (ved broene over kanalen og elva. Journ. Anm.).
 
-Man kan gå rundt Lillevatnet, eller en kan forlenge og ta hele turløypa inn Vasstranda, for de som vil det, sier Kvasnes Drønnen.
 
-Som nevnt kan en registrere seg og vinne premier. I tillegg deler vi ut forfriskninger, så herved er oppfordringen gitt.
Registreringen foregår mellom klokken 12.00 og 12.30 ved Vikakroken, så hjertelig velkommen til å gå sammen med oss, avslutter Eva Kvasnes Drønnen.