FJELLFOTKAFÉ: Sett kursen mot Turheisa på søndag. Der arrangerer Team Spjelkavika ny Fjellfotkafé med sveler, kaffe, kald drikke og moro for barna.. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.


Svele, kaffe og moro

Team Spjelkavika holder Fjellfotkafé på søndag.

 


byline friwal

byline pk

26.september 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | TEAM SPJELKAVIKA: Mange kom innom Fjellfotkafeen Team Spjelkavika arrangerte i juni. Både turgåere og andre kom innom for informasjon og ei rykende varm svele.

Moro og sveler
Nå har alle en ny sjanse, og været har lovet å vise seg fra sin beste side.
Dermed er det duket for Fjellfotkafé igjen.
 
-Vi blir der fra rundt 12 tiden, og noen timer utover dagen, sier nestleder i Team Spjelkavika, Karoline Blengsli. Og muligens blir det litt moro for barna også.
 
-Se ikke bort fra at det blir litt moro på plassen ved heishuset ja. Sveler av det gode slaget lover vi. Og en kan sette seg ned og nyte, slappe av og ikke minst få en god prat med oss i Team Spjelkavika, sier hun.
 
Aktivitet
Mye har skjedd rundt Team Spjelkavika, som arrangerer både Vikadagene og diverse arrangementer de kaller pop-up.
 
-Vi har et lite informasjonsbehov også, for alt vi gjør har et mål, nemlig å gjøre Spjelkavika til en bedre plass å bo, besøke og drive næring, friluftsaktiviteter og frivillighet. Men for å klare det ønsker vi at så mange som kan og har mulighet er med på laget. For et hovedmål er at det skal være moro og givende å engasjere seg.
 
Foruten Vikadagene har Team Spjelkavika det siste året arrangert padle- og svømmekonkurranse, påskequiz og nå Fjellfotkafé.
Teamet ønsker å spille på lag både med idretten, korps, kor, speider og andre organisasjoner og lag som gjør at Spjelkavika er en attraktiv plass.
 
Mange planer
-Det er mye som skal skje framover, for planene er mange, og inn i mellom store. Det er ikke alt vi kan avsløre nå, men det jobbes med prosjekter som både innbyggere og besøkende kan glede seg til, sier hun.
 
-Jeg kan jo kanskje avsløre at på Fjellfotkafeen vil det bli presentert en helt spesiell ting alle bør ha, på en knagg, legger hun til hemmelighetsfull.
 
Søndag, svele, kaffe, moro, sol og engasjement. Det er kanskje de seks sterkeste stikkordene for søndagen, fra klokken 12.00.