PUST VED BAKKEN: Inn i mellom alle bresøkende kunne de to frivillige i Team Spjelkavika, Reidun Albertsen (t.v) og Monica Juliebø ta en fortjent pust ved bakken. Foto: PER KRISTIAN OLSEN / spjelkavika.


Folk koste seg

Lukten av sveler nådde langt ved fjellfoten søndag.

 


byline pk

28.september 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | TEAM SPJELKAVIKA: 

Det flotte været lokket mange ut på tur søndag. Og mange av dem stakk innom Team Spjelkavika sin Fjellfotkafé.
 
Kos ved bakken
Team Spjelkavika hadde rigget seg opp med bord og sitteplasser ved heishuset.
Inne jobbet sveletakka på full guff, for turfolket ville ha sveler, kaffe og kald drikke.
 
Ballonger
Samtidig ble det rigget til enkel moro for barna, med premier til alle, sponset av Burger King.
Utfordringen var å flytte flere pappkopper fra et bord til et annet, kun ved hjelp av en ballong.
 
-De aller fleste klarte det, men ballongene ble i tøffeste laget for de minste. Men vi vet alltid råd. De fikk lov å balansere koppene mellom to penner. Vanskelig det også, men alle kom i mål og fikk velge seg en premie, sier leder i Team Spjelkavia, Fridgeir Walderhaug.
(Saken fortsetter under bildet):

KRUS OG BALLONG: Mange barn fikk prøvd seg med å flytte pappkruser enten med en ballong, eller bærende mellom to penner. Premier ble det på alle.
Foto: PER KRISTIAN OLSEN / Spjelkavika.no


Ny t-skjorte

Det ble selvfølgelig mye god prat, og ikke minst var mange nysgjerrige på arbeidet til Team Spjelkavika, som denne søndagen innledet sitt salg av t-skjorter med Spjelkavika på, og med V-en bytta ut med et hjerte. Et merke Spjelkavika.no har brukt en stund, og som nå alle kan bruke.
(Saken fortsetter under bildet):

T-SKORTA: Team Spjelkavika lanserte t-skjorta med Spjelkavika og hjerte under Fjellfotkafeen søndag. Kroner 150.- koster den, og pengene går til aktiviteter i Spjelkavika.
Foto: PER KRISTIAN OLSEN / Spjelkavika.no


-Ja klart. Vi laget jo dette for at alle som vil skal kunne vise sin kjærlighet til Spjelkavika. Så dette er fritt for alle å bruke. Kjøper en t-skjorte fra Team Spjelkavika så støtter en også lokalt frivillig arbeid, sier han.

 
150.- kroner koster skjorta, og snart legges salget ut på nett, hos Thon hotel Baronen og kanskje noen andre sentrale plasser i Spjelkaivka.
 
Gjengen bak søndagens Fjellfotkafé koste seg og melder at det plutselig kommer mer pop-up fra Team Spjelkavika.