BANKSJEF: -Vi er svært fornøyde med rekrutteringen av Andreas, sier leder for personmarked i Sparebanken Møre, Elisabeth Blomvik. Her sammen med den nye banksjefen Andreas Ulvestad. Foto: Sparebanken Møre


Fra rådgiver til banksjef

Andreas Ulvestad går fra jobb som rådgiver til banksjef i Spjelkavika.

 


byline friwal

5.oktober 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | FOLK:  Andreas Ulvestad har i seks år jobbet som rådgiver i forskjellige banker. Sist ved kontoret i Spjelkavik. Nå blir han banksjef ved avdelingskontoret.

 
Fornøyde
Det skriver Sparebanken Møre i en pressemelding.
 
– Vi er svært fornøyd med rekruteringen av Andreas. Hans gode kunnskaper om markedet og hans lange erfaring fra rådgivning og kundebehandling vil komme kundene våre til gode, forteller leder for personmarked i SBM, Elisabeth Blomvik.
 
-Andreas er opptatt av å skape gode kundeopplevelser og setter høye krav til kundeservice og leveranser,  sier hun.
 
Var rådgiver
Andreas Ulvestad er oppvokst på Åse og utdannet innen økonomi, og har erfaring fra finansiell rådgivning.
 
Nå blir han altså leder for et avdelingskontor som teller tolv ansatte, og hvor alle har lokal forankring i kommunen.
 
Tidligere banksjef Geir Bertil Aspehaug går av etter ti år som leder for kontoret, og går til nye oppgaver i Sparebanken Møre.
 
Er klar for jobben
Andreas Ulvestad er klar for oppgaven.
 
– Jeg gleder meg til å bidra til å videreutvikle Sparebanken Møre. Banken har en sterk posisjon i kommunen, og en strategi som er tuftet på nærhet, engasjement og personlig rådgivning. Jeg har stor tro på at dette tankesettet er riktig og fremtidsrettet, og er takknemlig for å få lede et sterkt kontor videre, sier Ulvestad.
 
Ca. halvparten av bankens overskudd går tilbake til lokalsamfunnet til ulike tiltak innen kultur, idrett, nærmiljø, samferdsel, kompetanse og næringsutvikling i fylket.
 
-Sparebanken Møre en sterk bidragsyter til utvikling av lokalsamfunnet gjennom støtte til gode formål som bidrar til utvikling av regionen. Dette er noe jeg har sett verdien av helt siden barndommen der jeg spilte fotball med banken sin logo stolt på drakten i Herd sier Ulvestad.