TILBUD FOR ALLE: Patrycja Zietara hos Vinterhagen håper mange tar turen når det nå igjen er trubaduraften. -Dette skal være et hyggelig tilbud for alle. Så alle er velkommen, sier hun. Foto: PRIVAT


Godt mottatt

Vinterhagen satser på trubadurer til god mat og drikke.

 


byline friwal

30.oktober 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: Tre fredager på rad har spisestedet Vinterhagen i Amfi Moa syd satset på trubaduraften. Det vil de fortsette med.

Mat og musikk
-Ja, allerede i dag, og jeg håper det er noe vi kan tilby gjestene våre framover, for dette har både vært veldig hyggelig og svært godt mottatt av de som har vært her, sier Patrycja Zietara hos Vinterhagen.
 
”Biffaften med trubadur” låt invitasjonen i starten da Vinterhagen kjørte på med det nye tilbudet. Nå endrer de litt på det.
 
-Biff blir det på de som vil, selvfølgelig. Men vi vil understreke at vi har åpent kjøkken til 22.00, og at vår vanlige meny gjelder, sier hun.
 
God stemning
Patrycja melder om god stemning de tre gangene de har arrangert trubaduraften.
 
-Det har jo vært fin musikk og da blir det jo fort god stemning.
Den første kvelden var det trubaduren Mattis som besøkte oss, så var det Bjørkis, og nå sist Luffen Valle.
I kveld er det Eivind Johansen som tar oss med inn i de sene timene med god musikk.
(Saken fortsetter under bildet):

FORTSATT BIFF: Selv om Vinterhagen kalte tilbudet "Biffaften med trubadur" så understrekes det at hele menyen til spisestedet står til disposisjon, også biff.
Foto: VINTERHAGEN


Noe for alle

-Blir Vinterhagen en slags nattklubb eller bar på fredagskveldene framover?
 
-Nei, vi er et spisested og ønsker ikke å være en nattklubb eller bar, slår hun raskt fast.
 
-Dette er ment som et hyggelig tilbud for våre gjester som er ute for å kose seg. Derfor tar vi heller ikke inngangspenger, og alle har anledning til å komme, også barnefamilier som har kost seg med mat og musikk. Noen voksne har holdt det gående til natta med prat, sang og kos.
 
Vinterhagen starter sine trubadurkvelder før selve senteret stenger, med andre ord stikker også andre besøkende innom når de hører tonene strømme ut av spisestedet.
 
-Ja, vi starter allerede 19.00, for dette er noe for alle. At folk koser seg er det viktigste, så dette har vi lyst til å fortsette med, forteller Patrycja Zietara.