STREETFOOD: To streetfoodbarer, to barer, hvorav den ene en coctailbar, samt masse spill og moro står klart 15.april, forteller Joachim Langebrekke og Silje Pors. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.


Gode opplevelser

Liv og Røre lover 2.400 kvadrat med gode opplevelser.


byline friwal

7.mars 2021baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: Navnet Liv og Røre vil nok forplikte eierne bak den nye storsatsingen på Amfi Moa, men så er også innholdslista med fornøyeligheter både lang og fristende.

Gjør det selv
-Dette skal være stedet for de gode opplevelsene, sier Joachim Langebrekke, driftsansvarlig i Resthon AS, et selskap i Olav Thon gruppen.
 
For når de tidligere planene om åpning av sportsbarkonseptet O`Learys ble skrinlagt, så fant Olav Thon gruppen ut at de skulle ta moroa i egne hender. Og nå begynner det hele å ta form i senterets tredje etasje, like ved Odeon kinosenter.
 
-Det jobbes på spreng, forteller Langebrekke.
(Saken fortsetter under bildet):

BOWLING: Her kommer det fire bowlingbaner.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Dette finner du

Spjelkavika.no fikk titte innom det enorme området på 2.400 kvadrat, fordelt på en hovedetasje, og en ekstra etasje der en også kan gå ut på et uteområde på taket.
 
Fire bowlingbaner, to biljardbord, to bordtennisbord, tre dartbaner, to møterom, to barer hvorav en er coctailbar, to streetfoodbarer, to shuffleboard, fire flipperspill, karaokerom, uteservering og egen avdeling for boksautomater, er av det Langbrekke lister opp.
 
-Og selvfølgelig blir det storskjerm der en kan se fotballkamper, selv om konseptet er litt annerledes nå enn det som var planene tidligere, sier han.

(Saken fortsetter under bildet):

UTESERVERING: Også uteservering blir det lagt opp til hos Liv og Røre. En del av taken kan en nemlig gå ut på ved å gå opp en etasje.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Trenger folk

Alt dette skal blant annet assisterende daglig leder Silje Pors lede. 
 
-Er du klar?
 
-Så klar som jeg kan bli på dette stadiet. Men dette blir spennende, og jeg gleder meg veldig, forteller hun.
 
Liv og Røre blir en stor underholdningsmaskin som trenger mange hender i jobb, langt flere enn de i lederteamet som nå er på plass.
 
-Ja, vi er på jakt etter unge driftige sjeler som ønsker å jobbe her, og da er vi ute etter mennesker som er i alderen 20+, til blant annet å jobbe i barene.
 
-Til sammen trenger vi rundt ti tolv heltidsansatte, i tillegg til noen på deltid. Og vi jakter på de lokale menneskene som vil være med oss å lage et bra sted, sier Langbrekke, som omtaler seg selv som en primus motor fra Resthon, og som har oppgaven med å finne de rette folkene til å drive Liv og Røre.
(Saken fortsetter under bildet):

SHUFLEBOARD: To shuffleboard, flipperspill, storskjerm og annet moro med utsikt fra 3.etasje.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Senter med moro

-Det har lenge vært diskutert i Olav Thon gruppen å få inn mer underholdning og restaurantdrift i sentrene, som er for alle, forteller han.
 
-Her på Amfi Moa blir det nå et svært bredt tilbud med kjøpesenter, restauranter og kino, for å nevne noe. Og nå kommer Liv og Røre som skal lage fest og moro fra morgen til kveld, sier Langebrekke.
 
Langebrekke forteller at Liv og Røre blir et familiested for alle på dagtid, men at det på kvelden blir 20 års aldersgrense.
Selskapet har også gjort det mulig for alle å reservere tid til spillene som skal tilbys. Dermed slipper en kø og venting.
 
Liv og Røre er allerede på Facebook, og vil komme med egen nettside innen ti dager.
En legger også opp til samarbeid med lokale aktører og klubber som utøvere av for eksempel flipperspill og dart.
(Saken fortsetter under bildet):

BAK DENNE DØRA: Det er ikke sikkert du har lagt merke til den på din vei til kino. Men bak denne døra kommer det altså 2.400 kvadrat med Liv og Røre, bokstavelig talt.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


-Når åpnes dørene?

-Nå er vi litt forsinket, men 15.april åpner vi, og da skal de som kommer hit også være sikker på at alle regler for smittevern blir ivaretatt.
 
-Nå kommer ting som kjøkken, maskiner og spill på rekke og rad de nærmeste ukene, så dette går raskt unna selv om det ser tomt ut nå. Men 15.april er datoen, sier Joachim Langbrekke til Spjelkavika.no.