AVSTAND: For Family Moa er smittevern viktig, også når treningen foregår utendørs. Å holde "tometer`n" på Sandingane går helt greit for deltagere og ansatte. Foto: Privat


-Sandingane er perfekt

Det sier daglig leder ved Family Moa, Trine Urkedal Roth.


byline friwal

31.mars 2021baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: 

Da myndighetene strammet inn koronatiltakene måtte Family Sports Club på Moa gjøre som andre treningssentre, stenge og låse.
 
Trener ute
Men det stoppet ikke gjengen på Family Moa. De inviterte alle som vil ut i det fri for å fortsette treningen der. For en må jo holde seg i form.
 
-Ålesund kommune har stengt ned alle treningssentrene fram til 12.april, men vi har tillatelse til å drive utetrening med minst to meter avstand mellom deltagere, forteller Trine Urkedal Roth til Spjelkavika.no.
 
Hun understreker at senteret har stort fokus på smittevernreglene også utendørs, der en har et begrenset antall deltagere som må booke time på forhånd.
 
Bootcamp OUT
-Vi kaller dette for Bootcamp OUT og er et opplegg som egentlig kjøres hele året, men nå har vi utvidet tilbudet med mange flere gruppetimer utendørs på Sandingane.
Området er perfekt både med god plass og muligheter for variasjon i treningen, sier hun.
 
Urkedal Roth forteller om takknemlige medlemmer som setter stor pris på tilbudet.
 
-Vi har jo god erfaring med utetrening helt fra første nedstenging i mars i fjor og opplever at mange takknemlige og sporty medlemmer møter opp og vil være med.
(Saken fortsetter under bildet):

VARIASJON: Treningsøktene på Sandingane gir deltagerne variert trening, også i bratta.
Foto: Privat


-Hva gjør dere når dere møtes til trening?

-Vi legger opp til enkle treningsøkter uten utstyr, hvor en får trent både styrke og kondisjon, og alltid med mulighet til å tilpasse eget nivå.
 
-Videre framover vil vi tilby alt fra Zumba til Bootcamp, og vi garanterer smilepuls og hverdagsenergi, sier Urkedal Roth, som sammen med de øvrige ansatte brenner for trening og folkehelse.
 
Populært
-Det er jo derfor vi gjør dette. Og vi har en fantastisk gjeng med Family-ansatte som virkelig brenner for dette, og ønsker å gi medlemmene våre et godt alternativt tilbud i perioden med nedstenging.
 
-Det gjelder å holde alt ved like?
 
-Ja, og vi vet hvor viktig trening er for veldig mange, og vi elsker å se alle de fornøyde smilene etter en god treningsøkt på Family.
Og så gir utetreningen oss god variasjon, og er et friskt tilskudd til de andre aktivitetene vi driver, sier Trine Urkedal Roth.