livogroremoa_2.jpg
« 1 of 11 »

SE BILDENE: Spjelkavika.no har nok en gang fått ta en sniktitt. Se bildeserien over.. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no.
(Klikk på bildet for å se bildeserien i fullskjerm)


-Vi gleder oss!

Joachim Langebrekke lover stortilt åpning av Liv & Røre.

 


byline friwal

27.april 2021baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: -Klart det skal bli en skikkelig grand opening, og datoen er 26.mai, sier Joachim Langebrekke, som er driftsansvarlig hos Resthon AS, selskapet som skal drifte det som skal bli en sosial møteplass, i følge driverne.

Forsinket
I utgangspunktet var det 15.april som var satt som åpningsdag for Liv & Røre, men også de ble forsinket av den pågående pandemien.
 
-Det var i utgangspunktet utenlandske selskaper som skulle komme og montere alt. Det gikk jo ikke med innreiseforbudet. Derfor måtte vi ha tak i lokale norske selskaper som kunne ta jobben.
 
-De er nå i full sving, og hver dag kommer det trailerlass på trailerlass med spill, inventar og annet utstyr som nå er på plass. Så nå skjer det virkelig mye samtidig, sier han.
 
La Bombas
Spjelkavika.no har nok en gang fått ta en sniktitt inne i de 2.400 kvadratmeter store lokalene som skal huse alt fra bowling, darts, karaoke, bordtennis, shuffleboard og kongferanse- og selskapsrom. (Se bildeserie over).
 
I tillegg kommer to matbarer.
 
-Den ene driveren er klar og det er La Bombas. (Driverne bak La Bombas har i dag en matbil i Spjelkavik sentrum. Journ.anm.).
De skal servere enkle velsmakende retter. Hvem som skal drive den andre matbaren holder vi litt hemmelig enda, sier Langebrekke.
(Saken fortsetter under bildet):

DESIGN: -Vi er først i Norge med en ekte Tayerbar, sier Glenn Haram (t.h) som er cocktail bartender. Her sammen med Linn Therese Kristiansen som er leder for sportsbaren, og Joachim Langebrekke i Resthon As.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Designet bar

I tillegg kommer det to barer. En ordinær bar, og en cocktailbar. Den sistnevnte er av svært sjelden type.
 
-Det er en tayerbar, og vi er først i Norge, sier Glenn Haram som er ansatt som cocktailbartender.
 
-En kan gjøre utrolig mye med de sekskantede elementene. Is i en, frukt i en, flasker i en annen, og så videre. Eller en kan bygge dem oppå hverandre, sier han.
 
-Den er faktisk designet av Monica Berg, en norsk bartender som driver den femte beste cocktailbaren i verden. Den har hun i London, og har en slik i baren sin, legger Joachim Langebrekke til.
(Saken fortsetter under bildet):

SKJERMET: Utearealet er godt skjermet på taket til Amfi Moa.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Uteplass

Linn Therese Kristiansen er sportsbar ansvarlig hos Liv & Røre. Hun tar oss med ut.
 
-Joda, det blir uteplass, og nå begynner den å ta form, sier hun og tar oss med ut på taket til det nye bygget. Med uante utvidelsesmuligheter har en så langt nøyd seg med en passe stor uteplass, skjermet for det meste av innsyn.
 
-Dette begynner å bli moro, for nå prater folk mye om stedet, så folk har forventninger, sier Langebrekke og kan avsløre at de første bookingene allerede har kommet inn.
 
-Ja nå gleder vi oss til 26.mai.