VASSENDGUTANE: Arrangørene av den avlyste konserten med Vassendgutane har satt de populære bandet opp på ny dato. Sett av 21.mai. Foto: FLAN BOOKING


Ny dato

21.mai går Vassendgutane på scenen i Spjelkavik sentrum.


byline pk

21.august 2021 

Spjelkavika.no | VASSENDGUTANE:

Forrige uke måtte Sommerfest i Vika med Vassendgutane avlyses grunnet pandemien.
 
 
Fest i mai
 
Nå, etter ny vurdering har arrangørene satt opp det populære bandet på ny dato.
 
-Vi har satt opp ny folkefest med Vassendgutane i Spjelkavika den 21.mai neste år, sier daglig leder i Flan Booking, Alf Aarseth til Spjelkavika.no.
 
 
Måtte avlyse
 
Han var forrige uke nødt til å ta den tunge avgjørelsen om å avlyse arrangementet som var ment for 28.august.
 
-Vi fikk et klart råd fra kommuneoverlege Olav Mestad om å avlyse. Det rådet valgte vi å følge, men vi gir oss ikke med det. For fest i Spjelkavika skal det bli, men på ny dato.
 
-Så får vi håpe at pandemien er mer under kontroll da, for det var en nær utsolgt konsert vi hadde til neste helg, sier han.
 
 
Sentrum
 
Plassen for konserten blir den samme.
 
-Ja, vi skal rigge ei stor utescene på parkeringsplassen til Thon Hotel Baronen og Baronen Bowling, så det blir god plass til mange musikk- og festglade mennesker.
 
-I tillegg kommer det serveringstelt på plassen, sier han.
 
 
Smittehensyn
 
-Håper dere på å få inn flere når det er snakk om mai neste år?
 
-Ja, det håper vi jo, for vi vil jo ha inn så mange som det er plass til.
 
-På den avlyste konserten måtte vi ta hensyn til pandemien og avstanden som kreves i smitteverntiltakene som vi har nå, sier Alf, som håper på bedre tider i forbindelse med den pågående pandemien.
 
-Hva som er situasjonen i mai vet jo ingen, men vi håper jo på at det skal være en annen enn det vi har nå.
(Saken fortsetter under bildet):

SAMMEN FOR FEST: -Vi står sammen for moro og underholdning i Spjelkavika 21.mai sier arrangør Alf Aarseth (t.h) i Flan Booking, som har med seg hotelldirektør Kari Janne Myklebust hos Thon Hotel Baronen, og redaktør i Spjelkavika.no, Fridgeir Walderhaug.
Foto: TICO


 
Lover mer
 
Det er Flan Booking som står som hovedarrangør av festlighetene. Med seg på laget har de også Thon Hotel Baronen og Spjelkavika.no. Og de lover mye underholdning fra scenen.
 
-Det skal bli et rikholdig underholdningstilbud denne helgen. Hva det blir skal vi komme tilbake til etter hvert, men sett av dagen og helga, oppfordrer han.
 
 
Refunderer
 
Billettselskapet Tikkio håndterte salget av den avlyste konserten. Nå får alle refundert pengene sine.
 
-Vi har fått bekreftet at alle billetter blir refundert, og at alle billettkjøpere vil bli kontaktet av dem, sier Alf Aarseth.