HÆLA I TAKET:.. og tenna i tapetet. Det lover langevågsgutta i Komus når de lørdag kjører på med Komus-Show på Vikascena. Nå er det vår, og nå er det show i Vika.


Brød og Sirkus

Det er hva gruppa Komus vil gi vikafolket.

 


byline friwal

PUBLISERT
18.mars 2022 

Spjelkavika.no

KULTUR / UNDERHOLDNING

VIKASCENA:

Og det er på Vikascena det skal skje når seks menn i sin beste alder skal vekke folket opp fra koronadvale.
 
 
Brød & Sirkus
 
Selv er gruppa Komus et resultat av mang en fuktig og drømmende kveld på hyttetur. Nærmere bestemt på Von-hytta på Sulafjellet.
 
-Ja, vi har et brennende ønske om å bringe brød og sirkus til folket, og det skal vi sørge for på Vikascena lørdag, sier gruppens tangenttraktør Jacob Engholm Holen til Spjelkavika.no.
 
-Vi tar for oss de siste fire tiårene og de mest kjente låtene fra den tiden, og vi har et ufravikelig fokus på allsang og dansefot, sier han.
 
 
Trøkk
 
Det skulle passe bra i et nyoppusset lokale der også dansegulvet er nytt, og nærheten til artistene på scenen er i ”ta og føle på” avstand.
 
Bandmedlemmene har bred bakgrunn fra musikkscenen i Bergen og fra lokale band, korps og revyer.
 
-Felles for oss alle er et høyt energinivå og stor formidlingsglede.
 
Komus er i aller høyeste grad et eventband som er spesialister på coverlåter med futt, som de skriver på egne nettsider.
Og at de er fra Langevågen burde jo borge for musikalsk teft av første klasse.
 

(Saken fortsetter under bildet):

KOMUS: Gruppa fra Langevåg er et resultat av hytteturer. Nå er de klar for Spjelkavika og Vikascena.
Foto: KOMUS

 
Lørdag
 
-For oss er ingen jobber for små, eller for store.
 
-Vi spiller på alt fra festivaler og bygdedanser, til bryllup og bursdager, forteller Jacob Engholm Holen, som lover hæla i taket og tenna i tapetet, forteller han.
 
Og kanskje det er en god resept nå?
 
Klokken 20.00 åpner dørene, og etter hvert får publikum møte Komus, bestående av Kristoffer Øien Fiksdal på vokal, Olav Jarnes gitar og vokal, Joachim Veddegjerde gitar og vokal, Jacob Engholm Holen keyboard og vokal, Ludvig Pedersen på slagverk og Terje Slagnes Lynghjem på bass og vokal.