ukrainakonsert_01.jpg
« 1 of 20 »

BILDENE FRA KONSERTEN: Se bildene fra "Hjerter for Ukraina". (Klikk på bildet for full skjermvisning). Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Godt resultat

Konserten ga godt resulat.


PUBLISERT
31. mars 2022 

Spjelkavika.no

NYHETER

KONSERT

"HJERTER FOR UKRAINA":

 

Vi kan presentere et godt resultat for ”Hjerter for Ukraina”.
 
Spjelkavika.no var initiativtaker og arrangør sammen med artist Asgeir Vik.
 
 
Full kirke
 
-Vi solgte over 550 billetter, og det var ikke mange plassene igjen i byens storstue.
 
Litt av utfordringen for arrangørene var sosiale medier som grunnet utstrakt svindel rundt krigen i Ukraina stoppet det meste av annonsering.
 
-Gutta i Up & Away Digital ga oss god hjelp, og vi fikk gjennom noe annonsering tross gjenstridige algoritmer.
 
 
Godt resultat
 
Rundt 75.000 kroner klarte arrangørene å få inn på konserten.
 
-Det er et litt rundt regnet tall enda, for vi solgte noe på døra, i tillegg til gjennom Tikkio, som ga oss tjenesten gratis.
 
I tillegg vet vi at mange betalte ekstra til vippsnummere 2272 som er Røde Kors sitt direktenummer for Ukraina, som vi hadde på programmets bakside.
 
Alt i alt passerte vi nok 75.000 kroner.
 

(Saken fortsetter under bildet):

STERK ÅPNING: Galyne Bondarenko fra Ukraina åpnet med "Til ungdommen" og Ukrainas nasjonalsang, iført ukrainsk festdrakt.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no

 
Fornøyd publikum
 
Det var et strålende fornøyd publikum som kunne reise seg fra kirkebenkene etter over to timer.
 
Men fantastiske artister gjorde timene små, og det hele begynte med en sterk opptreden av ukrainske Galyna Bondarenko som opp midtgangen spilte ”Til Ungdommen”, og som nesten ubemerket slo over til den ukrainske nasjonalsangen når hun var framme.
 
-Som arrangør ønsker Spjelkavika.no å takke alle sponsorer, publikum og ikke minst alle artistene, Farstad lyd og TV folka som alle stilte gratis.
Sponsorer og støttespillere som Up & Away Digital, Fisketorget, Sparebanken Møre, Viseklubbe, Farstad Lyd, Ålesund og Volsdalen menighet, Tikkio og andre var avgjørende for at konserten kunne bli en realitet.
 
Se gjerne på bilderportasjen øverst, og besøk og lik gjerne facebooksiden ”Hjerter for Ukraina”, for der kommer det mer fra konserten, blant annet videoer. Og hvem vet. Kanskje det kommer flere arrangementer på siden.