« 1 of 17 »

KAMPBILDER: Se bilder fra kampen. (Klikk på bildet for å starte bildekarusellen eller fullskjermsvisning). Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SPJELKAVIK - FLORØ (3-1) 4-1:

Vikatrener Magnus Oltedal er svært fornøyd etter mandagens kamp mot Florø. Og det har han grunn til.

For allerede helt i starten av kampen så vi et vikalag som knapt kunne minne om forrige ukes utgave under åpningskampen mot AaFK2, der laget gikk på et 2-0 tap.

-Vant fortjent

-Vi vant fortjent, og jeg er samlet sett fornøyd.

-Vi er gode nok til å score mange mål, og det gjorde vi, og vi trengte en god kamp nå, ettersom vi jo er veldig misfornøyd med kampen mot Aalesund, forteller Oltedal, som mener en fikk en riktigere utgave av Spjelkavik mor Florø.

-Mot Aalesund klarte vi ikke å gjøre det vi skulle. Nå, mot Florø ser vi igjen det vi har trent på. Og da er det jo kjekt, sier han.

Offensiv

Spjelkavik var i det offensive slaget, og allerede i startminuttene hadde laget store sjanser mot florømålet, men måtte finstille siktet for å få nettkjenningen de jaktet på.

Det ble imidlertid et straffemål som skulle gi vika ledelsen, og Sergio Uolu på Florø gult kort etter et snaut kvarter ut i kampen.

Jørgen Eildertsen Fylling satte ballen sikkert i mål.
Elleve minutter senere utlignet Florø ved Kim-Christian Liset.
(Saken fortsetter under bildet):

FORNØYD: Spjelkaviktrener Magnus Oltedal er fornøyd etter kampen mot Florø. Her er det Simon Vågnse som får intruser før han går inn som erstatter for målscorer Bam Hide i andre omgang.

4-1

Nye elleve spilleminutt skulle til før vikaspiller Bam Hide fikk inn et praktmål etter klabb og babb, som endte med at Florø sin keeper mistet ballen.

Helt på tampen av omgangen får Spjelkavik nok en sjanse, og Jørgen Eilertsen Fylling gjør det igjen, men nå på motsatt side av keeper.
Pauseresultatet ble komfortable 3-1 til Spjelkavik.

I andre omgang er det Øyvind Hagen som øker ledelsen til Spjelkavik til 4-1, som også blir sluttresultatet.