« 1 of 19 »

KAMPBILDER: Se bildene fra kampen. (Klikk på bildet for å starte karusellen eller fullskjermsvisning). Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SPJELKAVIK - MELHUS (11-24) 25-43:

Spjelkavik sitt a-lag i håndball herrer kjemper for plassen sin i 2.divisjon med tre kamper igjen å spille.

Ønsker opprykk

Samtidig møtte de lagene i andre enden av tabellen til dyst denne helga.

NTNUI Håndball og Melhus. Begge kjemper for opprykk, og for å ta igjen serieleder LFH09.

Med andre ord var det ikke to lag som ønsket å legge igjen noen poeng i Borgundhallen denne helga.

Seier

Det måtte imidlertid NTNUI Håndball gjøre, etter et 27-24 tap mot hjemmelaget Spjelkavik.

Til pause var stillingen 10-11. Vika vant med på tremålsledelse.

Tap

Verre ble det søndag da Melhus kom på besøk. Et lag med flere høydecentiemeter på lesten enn Spjelkavik, og noen skostørrelser større.

For her ble Melhus en for tøff motstander, noe som spesielt viste seg i første omgang.

Et kvarter ut i kampen hadde gjestene tar for seg og ledet 12-5.

Litt over 23 minutter ut i omgangen satte Nicolay Nordli vikas ellevte mål. Et siffer som sto fast i åtte minutt. To minutter inn i andre omgang.

(Saken fortsetter under bildet):

STRATEGI: Spjelkaviktrener Peter Pucelj diskuterer strategi med vikaspiller Gard Lausund Sund.

Bremset lekkasjen

Men så våknet gutta til trener Peter Pucelj.
Pauseresultatet på 11-24, med et Melhus som jevnt dro fra ble nok.

Spjelkavik hang med og fikk bremset lekkasjen kraftig i deler av omgangen, selv om det aldri ble snakk om å ta igjen Melhus.

Sluttresultatet ble 25-43.

Nicolay Nordli ble vikas toppscorer mot Melhus med fire spillermål og en sjumeter.

Bergsøy neste

Alle de tre lagene som var i aksjon i Borgundhallen denne helga har spilt 19 kamper.

Det samme har også tabelltopp LFH09, og ikke minst Bergsøy, som nå har 6.plassen på tabellen med 21 poeng.

Spjelkavik har 9.plassen med 12 poeng, og det er Bergsøy Spjelkavik skal møte i neste kamp, som spilles 30. april i Herøyhallen.

Vinner Spjelkavik den kampen øker avstanden til bunnlagene under streken, Strindheim og Rørvik.

Neste hjemmekamp er nettopp mot Rørvik i Borgundhallen 15.mai. Det blir også siste hjemmekamp for sesongen.