INVITERER : Spjelkavik Revy og Teater måtte kaste inn håndkleet da pandemien kom. Nå etableres det på nytt, og Janita Bolle, Camilla Lund, Josef Dan Karlsson og Lill Rustad håper mange barn og unge tar turen til Vikascena på torsdag. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Teatermoro

Etablerer teater på nytt.

 


byline friwal

PUBLISERT
9.mai 2022 

Spjelkavika.no

KULTUR

TEATER

REVY:

 

I 2020 var interessen enorm da Spjelkavik Revy og Teater inviterte barn og unge til å være med. Men så kom pandemien.
 
 
Populært
 
-Det ble en bråstopp når pandemien kom, men det var mange som ville være med, noe som viste at det er et klart behov for dette i indre bydel, sier Lill Rustad som er konstituert styreleder i teaterlaget.
 
Teater har vist seg å være svært populært i Ålesund. Så populært at køen er svært lang hos Kulturskolen og Jugendteateret.
 
 
Inviterer
 
Nå har ildsjeler tatt opp tråden fra 2020 og etablert et nytt interimsstyre som inviterer barn og ungdom til Vikascena kommende torsdag klokken 18.00.
 
-Vi vil servere litt mat og drikke, og ikke minst snakke om teater og hva barna og ungdommene har lyst til å gjøre. Og kvelden er både for barn og foreldre, sier Lill.
 
-Vi skal lage et lite opplegg til barna, og ta en orienteringsrunde med foreldre og foresatte, sier hun.
 
Lill Rustad sier at ”toget ikke har gått” om noen ikke kan møte på torsdag, men at en nå ønsker å starte med aktivitet.

(Saken fortsetter under bildet):

VIKASCENA: Det er Alf Aarseth og Flan Booking som stiller Vikascena til disposisjon når Spjelkavik Revy og Teater torsdag inviterer barn og unge.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


 
Vikascena
 
Arenaen for teateret er Vikascena som Flan Booking og Alf Aarseth har stilt til disposisjon, og det er her også torsdagens møte vil bli holdt.
 
Vikascena ligger ved Thon Hotel Baronen i Spjelkavik sentrum.
 
-Møt opp. For dette er et uforpliktende møte der vi vil informere i første rekke, sier Lill Rustad.