ÅRETS FLAGGBORG:  Theodor August, Maria, Maia, Ann-Helen, Oneil, Ronja, Frida, Rohan og sander skal danne årets flaggborg i 17.mai toget. Det skal også Jean Colin, Ole-Kristian og Ahmed gjøre, men hadde ikke mulighet til å øve med skolekorpset torsdag. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Flaggborgen

7.klassingene går fremst i toget.

 


byline friwal

PUBLISERT
13.mai 2022 

Spjelkavika.no

NYHETER

17.MAI

SPJELKAVIK SKOLEKORPS:

 

Theodor August, Maria, Maia, Ann-Helen, Oneil, Ronja, Frida, Rohan og Sander. Disse fikk trent til 17. mai sammen med Spjelkavik skolekorps og mange barnehagebarn.
 
 
Flaggborg
 
De er nemlig avgangselever ved Spjelkavik barneskole og skal over på ungdomsskolen til høsten. Og da har tradisjonen blitt slik at de skal danne flaggborg i 17. mai toget.
Jean Colin, Ole-Kristian og Ahmed skal også være med i flaggborgen, men kunne ikke være på treningen torsdag.
 
 
Vant korpset
 
For det har seg jo slik at Spjelkavik skolekorps hvert år arrangerer Juleparaden. Og det har blitt en tradisjon at den mest ”julete” barnehagen vinner korpset for en dag i mai.
 
Denne dagen brukes til å trene til 17.mai, og i år var det premielevering til to barnehager. Nemlig Tommeliten og Fremmerholen grunnet pandemien.
 
Dermed ble det marsjert fra Tommeliten til Fremmerholen, der skolekorpset sto klar med grill og pølser i brød, saft og is.

(Saken fortsetter under bildet):

ØVER: Spjelkavik skolekorps begynner å bli klar til 17.mai. Torsdag var det spill og drill gjennom gatene i Spjelkavika, før en liten oppvisning i Fremmerholen barnehage.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Programmet