POPULÆRT: -Armbåndene med "Fuck cancer" har blitt populære, og gi god inntekt til Kreftforeningen og Ung Kreft, forteller Hilde Wormdahl i Kreftforeningen. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Fuck Cancer

Lag armbånd mot kreft.

 


byline friwal

PUBLISERT
11.juni 2022 

Spjelkavika.no

NYHETER

STAFETT FOR LIVET

KREFTFORENINGEN:

 

-Ja, det stemmer. Ved å bli med oss og lage Fuck Cancer armbånd støtter en Kreftforeningen, sier Hilde Wormdahl i Kreftforeningen.
 
 
Klart for stafett
 
 
Mange lag har meldt seg på å gå, løpe eller rulle som et symbol på at kreften aldri tar pause, og at de som rammes trenger noen som går distansene sammen med dem.
 
Klokken 12.00 starter det hele, og Spjelkavik skolekorps og Ørskog Brass vil sette tonene når fighterne tar første runde.
 
Men det er mye mer som skal skje denne lørdagen. Blant annet ”perling” av de populære armbåndene.
 
 
Lag armbånd
 
-Vi vil at så mange som mulig stikker innom en av de to workshopene vi arrangerer, der de som vil kan komme og lage de populære Fuck Cancer-armbåndene, forteller Hilde, som understreker at dette er gratis å være med på.
 
-De som perler minst fem armbånd får med seg et hjem. De andre selges av Kreftforeningen, der inntektene deles likt mellom Kreftforeningen og Ung Kreft.
En trenger heller ikke være deltager på stafetten for å være med på dette, eller alt det andre som skal skje på arenaen under ”Stafett for livet – Ålesund”.
 
Hilde Wormdal lokker med en hyggelig stund, og popcorn.

(Saken fortsetter under bildet):

ARMBÅND: De populære armbåndene gir viktige inntekter til Kreftforeningen og Ung Kreft. I dag kan de som vil bli med å lage armbånd.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Sosialt
 
-Ja vi har popcornmaskin, og her kan en ta med seg venner på en sosial aktivitet.
 
-Det er to plasser det skal skje. Vi starter i et av teltene på arenaen fra klokken 16.00-18.00, og hos Rullehallen på andre siden av vegen fra klokken 22.30.
Vi håper det er mange som har lyst, sier Hilde.
 
 
Stikk innom
 
Vår store oppfordring til alle er å ta turen innom, selv om en ikke skal delta i selve stafetten. For her blir det konserter, konkurranser, ansiktsmaling, en vakker lysseremoni, aktiviteter for barna og mye mer.
 
Spesielt moro blir det når maskotene fra en rekke firma, etater og organisasjoner kommer for å prøve seg på stafetten. Alle kjenner Tare og Bjørnis. Og de kommer ikke alene.
 
Programmet finner du på siden til ”Stafett for livet – Ålesund”.