-BIL MED  Jan Ketil Vinnes i Ålesund Løpevenner inviterer til bakkeløp, barneløp og turbingo nå på søndag. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Turbingo for alle

Barneløp og turbingo.


byline friwal

PUBLISERT
27.august 2022 

Spjelkavika.no

NYHETER

SPORT

BAKKELØP:

 

Det er gruppa Ålesund Løpevenner som arrangerer bakkeløpet ”Emblemsfjellet opp”, som nå har skiftet navn fra ”Østremsetra opp”.
 
 
Bakkeløp
 
Tre distanser er satt opp i nye løpetraseer med ungdomsklassen på 3,5 kilometer, og start ved Emblemssanden klokken 13.30. Løpet ender på Frielebu.
 
Emblemsfjellet opp har to lengder og startpunkt. Begge ender opp på Grønvollen.
Løypa på 7,5 kilometer starter på Emblemssanden 13.30. Løypa på 14.5 kilometer starter kl.13.00 fra Spjelkavik ungdomsskole.
 
 
For deltagere i den 14,5 løypa vil det bli trekning av et gavekort på 2.000 kroner fra Sport1 i Spjelkavik sentrum.
 
-Det blir premieutdeling og salg av kaker, pølser og drikke ved målområdet, forteller Jan Ketil Vinnes i Ålesund Løpevenner, som lover moro, premier og utfordringer også til barn og familier denne dagen.
 
 
Barneløp
 
-Ja, vi har en tur / familieklasse for de som vil delta uten tidtaking. Da er påmeldingen ved Emblem Bedehus fra klokken 12.00. Eller en kan melde seg på via nettet.
Denne turen går til Frielebu, omtrent to kilometer fra Østremsettra.
 
-Ved Emblem bedehus skal det også arrangeres turbingo for store og små og barneløp. Også der er det påmelding fra klokken 12.00, og barneløpet vil vare fra mellom klokken 12.30 og 13.30. Her løper barna ei løype på 200 meter. Prisen for å delta er 100 kroner pr. deltager.
 
-Og det blir premier også her?
 
-Ja. De som deltar i barneløpet eller turbingoen kan vinne flotte premier, forteller Vinnes.
 
 
Turbingo
 
-Hva med å vinne et flott stort hoppeslott i hagen når en har bursdag? Det er stas.
Ellers er det gavekort på Epic Park Digerneset, Bybadet, Liv & Røre, for å nevne noe.
 
-Hvordan får en kjøpt bonger til turbingoen?
 
-De koster 50 kroner bongen, og kan kjøpes på bedehuset. Og da gjelder det å fylle en, to eller tre rader for å vinne premier.
I tillegg er det et loddnummer på hver bong som en også kan vinne premier på, forteller han.’
 
-Det er sjuende gangen dere arrangerer dette, og inntektene går til et godt formål?
 
-I år er det til organisasjonen Åpne Dører, som en kan lese mer om på organisasjonens nettside, men det er hjelp til foreldreløse barn i Colombia, forteller Jan Ketil Vinnes, som ønsker alle velkommen til løpene.